Курячі шлунки з овочами

Автор: richinna 18 Октября 2015
Курячі шлунки з овочами
Є один секрет, як швидко приготувати курячі шлунки,щоб вони були ніжними і м'якими за мінімум часу, а не варити їх 1,5- 2 години перед приготуванням.  
А овочі нададуть шлуночкам соковитості і аромату.
Також можете спробувати Курячі шлуночки тушковані в пиві і сметані з чорносливом

Потрібно:

  • Шлунки курячі 600 г
  • Перець болгарський(різних кольорів) 3-4 шт.
  • Помідори 4-5 шт.
  • Цибуля 2 шт
  • Морква 1 шт.
  • Зелений горошок(морожен.) 200 г
  • Вино сухе біле 60 мл
  • Сода харчова 1 ст. л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Олія соняшникова 1-2 ст.л.
  • Сіль,перець за смаком
Курячі шлунки помити та порізати на 3-4 частини.
Додати до шлуночків 1 ст.л. харчової соди та перемішати. Залишити на 15 хвилин.
Підготувати овочі.
Цибулю та моркву крупно порізати.
Шлуночки ще раз перемішати та залити холодною водою. 
Поставити на вогонь та довести до кипіння. 
Як тільки почне підніматися піна,вимкнути вогонь та викинути курячі шлунки на сито.

Добре промити шлунки під холодною проточною водою.
В каструлю мультиварки влити олію та смажити курячі шлунки 5 хвилин помішуючи при відкритій кришці мультиварки на програмі "жарка" овочі".
Як шлуночки злегка підсмажаться,влити сухе біле вино та дати випаруватися. 
Також вино повністю погасить соду,якщо вона залишилась на курячих шлунках.
Додати до шлунків цибулю,моркву та кусок вершкового масла. Перемішати. 
Смажити 5 хвилин.
Додати в каструлю мультиварки зелений горошок. Перемішати.
Крупно порізати болгарський перець. Перемішати.
В кінці додати порізані помідори, вершкове масло, сіль та перець. Закрити кришку мультиварки та готувати ще 10 хвилин.
Дуже смачна і соковита страва з приємним вершковим смаком. 
Курячі шлунки виходять м'якими, ніжними та соковитими завдяки овочам. 
Таким ж способом можна зробити м'якою саму жортстку печінку.




Смачного!
29

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Октября 2015
# 0

Красотища какая Печенка по твоему рецепту классная получилась, а желудки у меня обычно глава семьи съедает. Кот, в смысле.. Но теперь попробую приготовить для себя, очень уж аппетитно всё выглядит!

richinna 19 Октября 2015
# 0

Моя "глава" тоже уплетала их за три щеки

25092010 19 Октября 2015
# 0

Ми теж обожнюємо курячі шлунки. Робимо з цибулею і морквою і різними приправами, а з овочами, впевнена, ще краще вийде. Дякую за ідею.

richinna 19 Октября 2015
# 0

На здоров"я!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить пирог кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо маринованные помидоры мясной салат обед песочное печенье печенье пирог пирог со сливами помидоры на зиму праздничный салат простой пирог простой салат простые рецепты рецепт рецепт пирога со сливами рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с болгарским перцем салат с красной фасолью салат с куриной грудкой салат с курицей салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог сливы соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня утка хлеб яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014