Овочевий суп з кабачковою ікрою

Автор: richinna 15 Июля 22:13
Овочевий суп з кабачковою ікрою
Смачний та легкий овочевий суп з насиченим кабачковим смаком. Дуже швидко і просто  готується!

Потрібно на 2,5-л каструлю :

  • Картопля молода 3-4 шт.
  • Кабачки маленькі 2-3 шт.
  • Гриби відварені (підсадки) 1 склянка
  • Горошок зелений 1 склянка
  • Заправка овочева 1 ст. л.
  • Ікра кабачкова 300 г
  • Бульйон (вода) 1,5 л
  • Мароканська суміш,перець,тмін за смаком
  • Також в кожну тарілку
  • Часник по 1 зубчику
  • Зелень (петрушка,селера,кріп) за смаком
Молоду картоплю почистити, порізати в каструлю. Також порізати молоді кабачки. 
Додати відварені гриби. 
Залити гарячим бульйоном або окропом та поставити каструлю на вогонь.
Через 5-7 хвилин,коли картопля і кабачки майже зваряться, додати  овочеву заправку, молодий зелений горошок та кабачкову ікру. 
Приправити спеціями, я додаю ще марокканську суміш.
Дати супу покипіти 3 хвилини. 
В глибоку тарілку викласти зелень та подрібнений часник, залити гарячим супом. 

Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 16 Июля 10:30
# 0

Моя улюблена тарілочка! Суп дуже незвичайний. виглядає апетитно! Іннуш. а хто такі підсадки? Це не маслюки?

richinna 16 Июля 11:02
# 0

Підсадки (наголос на і ) так у нас кажуть на перші весняні гриби (після сморжів(українських труфелів)), які ростуть в садах чи біля садів.. Ще кажуть на них садові печериці. Дуже запашні і ароматні, я їх з весняних грибів більше за всі люблю. 

konfairy 18 Июля 20:29
# 0

Не знала про українські труфелі, носом крутила, коли їх привозили

Oksana_sadova 16 Июля 22:18
# 0

Oksana_sadova 16 Июля 22:19
# 0

Oksana_sadova 16 Июля 22:56
# 0

Цікавий суп з ікрою)

Бодя 17 Июля 16:09
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014