Салат з мікрозеленню і грейпфрутом

Автор: richinna 12 Мая 2018
Салат з мікрозеленню і грейпфрутом
Корисний і легкий салат з мікрозеленню льону та люцерни, грейпфрутом та болгарським перцем.

Потрібно:

  • Люцерна мікрозелень 25
  • Болгарський перець 25
  • грейпфрут 75
  • Огірок свіжий 1
  • Льон мікрозелень 10
  • Оливкова олія, сіль, перець за смаком
  • Крес-салат мікрозелень 10
Огірок нарізати соломкою і замаринувати в соєвому соусі на 2 хвилини. Мікрозелень люцерни викласти на блюдо. Зверху викласти болгарський перець, тонко нарізаний.
Грейпфрут очистити і порізати філе грейпфрута на трикутники. Викласти на салат та посолити, поперчити і полити олією.
Зверху викласти маринований огірок.
Посипати салат мікрозеленню льону і крес-салату. Подавати одразу! 

Їжте корисне і живіть смачно! 
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014