Овочі в меду / Овощи в меду

Автор: richinna 17 Августа 2014
Овочі в меду / Овощи в меду
Дуже смачна та ароматна страва з молодих овочів! Як гарнір до риби,м'яса чи курки, а також як самостійне блюдо на сніданок чи вечерю. Я взагалі люблю овочі,особливо молоді в різних вариантах, а також мені ще дуже подобаються овочі в вершковому соусі, на приготування яких достатньо 7-10 хвилин.

Овочі:

  • Морква(мілка) 300 г
  • Цибуля(маленька0 3-4 шт.
  • Часник 1 головка
  • Буряк(маленький) 1 шт.
Овочі добре вимити. Цибулю та часник замочити на декілька хвилин у воді, так їх легше буде очистити, цибулю порізати на 2-4 частини.
Моркву пошкребти щіткою, якщо шкірочка молода, крупнішу моркву розрізати.

Буряк очистити та порізати на дольки.


Оливково-медовий соус:

  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Мед(штучний) 1 ст. л.
  • Сік лимона 1 ч.л.
  • Тім'ян(чебрець) 1 ч.л.
  • сіль-щіпка
Збити соус виделкою.
Занурити овочі(крім буряка) та підкинути декілька раз.
Викласти овочі в деко на папір для випічки.
В соус що залишився кинути буряк та теж підкинути.

Викласти дольки буряка до моркви,цибулі та часнику.
Запікати овочі в аерогрилі 20 хвилин при температурі 200 град.,  перевернути та запікати ще 15-20 хвилин при темп.-180 град.
Прикрасити овочі в меду свіжим тім'яном.
Ще запечені молоді овочі можна посипати кунжутом.  

Також з таких запечених овочів можна приготувати смачний салат, порізати овочі та додати мікс зелених салатів чи руколу, приправивши олією,соком лимону та соєвим соусом.

Смачного!

140

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 17 Августа 2014
# 0

 ммм, мой любимый соус я с ним даже манную кашу сьем! А овощи наверное — бесподобны!?

richinna 17 Августа 2014
# 0

кажыій день ела бы такие овощи

Андрей 17 Августа 2014
# 0

На сколько я обажаю мясо, но твои овощи я хочу!   

richinna 17 Августа 2014
# +1

Андрей,к мясу самое то!

Андрей 17 Августа 2014
# 0

Знаю!     

lakshmi 17 Августа 2014
# 0

Ела бы такие овощи каждый день, жаль нет аэрогриля 

richinna 17 Августа 2014
# 0

Анжелочка,духовка тоже подойдет!

lakshmi 21 Августа 2014
# 0

Иннуль спасибо! Попробую в духовке 

Меланка 18 Августа 2014
# 0

Божественно, Инночка! 

richinna 23 Августа 2014
# 0

это точно! Я когда смотрю на фото,вспоминая вкус и сразу слюнки текут!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014