Овочі у вершковому соусі з рибою в солі або/или Овощи в сливочном соусе с рыбой в соли

Автор: richinna 16 Сентября 2013
Овочі у вершковому соусі з рибою в солі або/или Овощи в сливочном соусе с рыбой в соли

До неподобства просто і до нестями смачно)))))))

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Для овочево-вершкового рагу(на 1-2 порції):
Часник- 2 зуба
Картопля-2 шт.
Морква-1 шт.
Перець солодкий-1шт
Помідор-1 шт. або чері 6-8 шт.
Цукіні або кабачок-1 шт.
Тім'ян,сіль,вода,оливкова олія
Вершкове масло 50-100 г

Овочі мають бути молодими і свіжими.
Порізати овочі приблизно як на фото або за бажанням.

Першим на сковорідку піде мілко порізаний часник.
Для того щоб часник не згорів потрібно:
на холодну пательню влити оливкове масло, додати часник і поставити на середній вогонь.

Як тільки часник прогріється, збільшити вогонь і додати картоплю та тім'ян, обсмажити 2 хвилини помішуючи.

Далі теж саме робимо з морквою дві хвилини і з болгарським перцем.
Додаємо цукіні і знову обсмажуємо з овочами 2 хвилини.

Головне все робити швидко на великому вогні,але слідкувати щоб овочі не згоріли і не розварилися в кашу)))
Долити до овочевого рагу  чашку води або бульйону,щоб наполовину покрила овочі.Сіль. Дати покипіти 2-3 хвилини.
В саму останню чергу до овочів  додати томати і вершкове масло.
Накрити кришкою.

Як тільки масло розпуститься і зрідниться з водою потрібно зразу вимкнути і подавати.
Але перед тим, як почати готувати овочі потрібно підготувати рибу і відправити її в аерогриль(духовку) готуватися.

Для риби в солі потрібно:
річкова форель,дорада,сібас
Лимон 1/4 шт.
перець,тім'ян
Сіль крупна -1 кг
яєчний білок 1-2 шт.

Білок збити з щіпкою солі в стійку піну.
Щоб перевірити чи білок такий як нам потрібний, треба перевернути ємкість догори дном, білок повинен триматися купи)))

Рибу очистити тільки всередині.
В живіт покласти лимон та траву.

На деко висипати 300-400 г солі,зробити подушку і викласти на неї рибу.

Сіль,яка залишилась змішати з білком і покрити зверху форель.
Голову і хвіст не покривати.
Запікати рибу при темп.235 град. 30-40 хвилин.

Білково-сольову кірку розбити молотком або ручкою ножа. Рибу почистити від шкіри та відділити філе.
Хочу зразу зауважити,що я знаю і пробувала три способи запікати рибу в солі.
1) сіль з білком
2) сіль з водою
3) просто чиста сіль
і  щоб сказати, що смакові якості риби змінюються від одного зі способів, я не скажу!
Так що можете просто засипати сіллю і не гратися. Головне,щоб сіль не попала в живіт риби.
Смачна та ароматна страва!

Смачного!

75

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 17 Сентября 2013
# 0

Яка рибка аааа. Що ти все-таки спекла, дораду, сібаса або форель? А якщо немає аэрогриля?

richinna 17 Сентября 2013
# 0

в донном случае форель,но готовила и дораду и сибас. Мне больше всего нравится дорада. Если нет аэрогриля,используй обычную духовку или мангал.

richinna 22 Сентября 2013
# 0

рыба, как рыба А вот овощи в нежно-сливочном соусе и неперевареные -это что-то!

forum 17 Сентября 2013
# 0

forum 17 Сентября 2013
# 0

Когда то очень давно привез нам один поставщик стерлядь ... на пробу, так сказать... более того, он предложил свой рецепт ее приготовления.... как человек заинтересованый в продаже своего продукта, естественно мы ожидали супер рецепт от него.... делал он ее именно по твоему рецепту... соль с водой... сначала мы ужаснулись от количества соли, но потом поняли, рецепт и способ приготовления имеет право на жизнь... скажем так : — "вкусно, но не до крика мозга")).. к сожалению... при наличии мангала, глупо готовить рыбу в печке... и тем более по этой технологии...

richinna 17 Сентября 2013
# 0

мне нравится такой ленивый способ запекания рыбы из-за того, что ее не нужно чистить от чешуи! а если рыба только поймана(свежайшая) тогда даже не нужно чистить внутрености( я об окуне), как вариант для природы,главное не придавить желчь.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014