Печиво з арахісовою пастою

Автор: gutka 13 Декабря 2016
Печиво з арахісовою пастою
Моє улюблене, неймовірно смачне арахісове печиво. Дуже люблю його смакувати з кефіром або молоком. Готувати печиво дуже просто і швидко!

Ингредиенты

  • арахісова паста 150 г.
  • масло вершкове 110 г.
  • цукор 160 г.
  • яйце 1 шт.
  • борошно пшеничне 200-220 г.
  • дрібка солі
  • сода 1/4 ч.л.
  • розпушувач тіста 0,5 ч.л.
Пшеничне борошно просіяти, змішати з сіллю, содою і розпушувачем.
Масло і пасту, кімнатної температури, збити за допомогою блендера.
Додати до масла цукор і знову збити.
Додати яйце і знову ретельно перемішати.
Далі поступово додавати борошно. Спочатку перемішувати блендером, а далі руками. Замісити дуже м'яке й еластичне тісто.
Далі, я формую ковбаску, нарізаю на рівні частини. Формую кульки, які викладаю на форму, попередньо вистелену папером для випічки. Кожну кульку притискаю (дном склянки, ситечком) і за допомогою вилки наношу решітку.
Випікати у розігрітій до 160 градусів духовці, 12-15 хвилин.
Готове печиво обережно переносити з форми, оскільки гарячим-  воно дуже ніжне! Охолодити на решітці й подавати до столу з молоком чи кефіром. Це так СМАЧНООООО.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 13 Декабря 2016
# 0

Смакота і красота!  Доречі,треба арахісову пасту зробити знову,дитина просить вже давно

gutka 13 Декабря 2016
# 0

Дякую, це печиво справжня бомба, обожнюю його (якби не калорії, готувала б частіше )

richinna 13 Декабря 2016
# 0

Обов'язково приготую,як тільки зроблю пасту! щось неочищений арахіс мені не попадається на очі

konfairy 13 Декабря 2016
# 0

Так, я щось пропустила! Шо це за арахісова паста? Коли це ви всі її робили, а я і не бачила?

richinna 13 Декабря 2016
# 0

Давно це було, ще в 2013 році)))))) Лови 
http://www.chef.com.ua/recepty/1/arahisova-pasta-abo-ili-arahisovoe-maslo-6125.html#.WFAXv3Sg_Dc

konfairy 13 Декабря 2016
# 0

Ясно, я тоді випала трохі... Завтра до мене приїде мій новий блендер, це буде для нього перше завдання,  і арахіс у мене як раз "не при делах".

konfairy 13 Декабря 2016
# 0

Іннуш, а сіль для чого? Просто для смаку? Я взагалі сіль добавляю у солодку випічку, зовсім мало, для смаку.

richinna 13 Декабря 2016
# 0

в моем рецепте можно спросить?  не путай народ

konfairy 13 Декабря 2016
# 0

Zmeychka 15 Декабря 2016
# +1

Такие аккуратные печеньки! И в разломе видно что очень нежные!

gutka 15 Декабря 2016
# 0

Спасибо большое, печенье невероятно вкусное.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014