Курячі шлунки з рисом в томатному соці

Автор: richinna 14 Сентября 2016
Курячі шлунки з рисом в томатному соці
Смачна та ситна страва з курячих шлунків і рису в томатному соці, приготовлена в мультиварці.

Потрібно:

  • Курячі шлунки 500 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Малиновий оцет 1 ст. л.
  • Соєвий соус 2 ст. л.
  • Кефір 3-4 ст. л.
  • Марокканська суміш спецій 1/3 ч.л.
  • Сушений часник 1 ч.л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Рис 1 склянка
  • Томатний сік 1 склянка
  • Вода 1,5 склянки
  • Сіль,перець за смаком
  • Олія 2 ст. л.
Курячі шлунки помити та порізати на дві частини. 
В каструлю налити воду, викласти шлунки всипати 1 ч.л. соди та дати закипіти,варити 3 хвилини. Добре промити шлунки під проточною водою. 
Додати до шлунків малиновий оцет та порізану цибулю.
Влити соєвий соус до курячих шлунків.
Додати марокканську суміш, часник і тім'ян та добре вимішати.
Влити до шлунків кисле молоко або кефір,вимішати та залишити на 10 хвилин.
В каструлю мультиварки влити олію, включити програму "смаження" та викласти замариновані курячі шлунки з цибулею. 
Смажити помішуючи 10 хвилин.
Рис змішати з томатним свіжовичавленим  соком,додати сіль та перець.
Викласти рис в томатному соці на курячі шлунки в каструлю мультиварки
Через 5 хвилин перемішати рис з курячими пупчиками 
та влити воду. 
Готувати до закінчення програми або готовності рису.
Подавати курячі шлунки з рисом в томатному соці гарячими, посипавши зеленню петрушки. 







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014