Смалець з овочами / Сало с овощами

Автор: richinna 30 Июля 2016
Смалець з овочами / Сало с овощами
Смалаць-намазанка з овочами, то є моя авторська страва, яка народилася завдяки літу, Закаепаттю та смальцю з яблуками))) 
Також такий смалець можна використовувати замість зажарки до перших страв, або страв які потребують небагато жиру та зажарених овочів. Також до гарячих страв можна використовувати домашні бульйонні кубики.

Потрібно:

  • Сало (баки) 500 г
  • Кріп(розетка) 1-2 шт.
  • Морква 150 г
  • Цибуля 100 г
  • Корінь селери 70 г
  • Корінь петрушки 50 г
  • Коріандр мелений 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • Тмін мелений 1/4 ч.л.
  • Духм'яний перець(мелений) 1/4 ч.л.
  • Часник сушений 1 ч.л.
  • Паприка солодка 1 ч.л.
  • Петрушка зелень(сушена) 1 ст. л.
  • Кріп зелень(сушений) 1 ст. л.
  • Сіль 1-2 ч.л.
  • Часник свіжий 1 чоловка
Сало, в мене баки, порізати на великі шматки. 
Овочі порізати мілко,як кому зручно! 
То немає різниці,все потім всерівно буде подрібнюватися блендером чи м'ясорубкою.
На сковороді чи у мультиварці, я робила на сковороді, бо мультя саме працювала))) почати на повільному вогні топити сало.
Коли сало стопиться на половину, дати до сала розетки кропу.
Коли сало зарум'яниться, додати цибулю з морквою,перемішати та смажити з салом 3-5 хвилин.
Потім додати перець болгарський з корнем петрушки та селери, та смажити ще 5 хвилин. 
Додати спеції: 
коріандр, перець чорний, тмін, духм'яний перець,

сушений часник,
сушену петрушку та кріп,
паприку і сіль, та смажити сало з овочами і спеціями ще 5 хвилин.
В кінці додати свіжий часник,перемішати та вимкнути вогонь. 
Викинути кріп - гілочки з розетками.
Коли сало з овочами та спеціями остигне до градусів 40-50,викласти його у блендер та перемолити.
Подрібнити сало з овочами так,щоб добре було мастити на хліб.
Розкласти смалець з овочами в суху та чисту тару. 
Дати повністтю остигнути та зберігати в холодильнику.
Мастити смалець з овочами на чорний хліб до перших страв або добавляти в будь-які страви за смаком замість жиру та овочів,наприклад: замість зажарки до швидких перших страв.





Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 30 Июля 2016
# 0

Зачем же я на ночь глядя сюда заскочила!!! Ведь почту только проверить заглянула. Пойду, съем пока кусочек сала с вялеными помидорками и разморожу кусочек грудинки, а уж завтра...

richinna 31 Июля 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014