Ідеальне м'ясо / Идеальное мясо или буженина

Автор: richinna 29 Сентября 2013
Ідеальне м'ясо / Идеальное мясо или буженина

Думаю,що той хто приготує таке м'ясо,буде вдячний мені так само як за тісто для пельменів та вареників або тонке тісто для піци.
Дуже соковите м'ясо, як на мене просто ідеальне. А саме головне,що готується воно 30 хвилин, а далі справа часу.Таке ідеальне м'ясо вийде у будь-якої молодої господині і повірте, гості і ваші домочадці будуть у захваті. М'ясо особливо не втрачає у вазі, воно не буває пересушеним, недовареним ... воно буває лише ідеальним!

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!




М'ясо ви можети вибрати те,яке Вам більш за все смакує.
Я люблю ошийок свинячий , щоб порізати на стіл чи бутерброди..., а для салатів більше віддаю перевагу вирізці(солодке м'ясо),курячому філе.
З такого набору і будемо готувати:

Ошийок -700г
Вирізка -300г


 

 

 

 

 

На 1кг м'яса потрібно 1л води:
сіль 60г
цукор 25г
часник 1 головка(обов'язково!!!)
імбир свіжий 30г
спеції(лаврове листя,перці горошком,коріандр,гірчиця в зернах,мускатний горіх,розмарин) 
Це ті спеції які добавляла я, але це діло смаку.
співвідношення м'ясо:вода-1:1 !!!
Якщо у Вас  1,5 кг м'яса, то води відповідно 1,5л

Спецій має бути багато!!!

Воду холодну налити в кастрюлю більшу в об'ємі в 2-3 рази.
Зразу додати сіль і цукор,закип'ятити.
Додати зубчики часнику в лушпинні. Через 3 хвилини додати всі спеції та варити ще 3 хвилини.
В гарячий запашний маринад занурити м'ясо дати закипіти на великому вогні, а далі зробити помірний вогонь та варити 20-30 хвилин.
Приготувати теплі одіяла, в мене спальники.
Кастрюлю зняти з вогню та закутати в одіяла на 12-15 годин.

Якщо ви хочете приготувати куряче філе чи індиче таким способом, то йому вистачить 4-6 годин, а варити його потрібно 10-15 хвилин.
Дістати м'ясо з маринаду та покласти в холодильник завернувши у фольгу на 1 годину.
Це самий простий спосіб, а ще можна його швидко обсмажити на пательні до скоринки та натерти спеціями. Але це за бажанням так, як м'ясо і так дуже смачне та ароматне.
Нарізати м'ясо гострим ножем.
Подавати  із соусом з печених перців чи з сирою аджикою з перцю, чи з ткемалі, чи з томатно-пряно-гострим соусом, чи просто з кетчупом,хріном,гірчицею

Смачного!

166

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 29 Сентября 2013
# 0

таки идеально

richinna 29 Сентября 2013
# +1

даже моя мама признала

Marsella 29 Сентября 2013
# 0

Теперь понятно, в кого Инна такая хозяюшка! +5!

richinna 29 Сентября 2013
# 0

lakshmi 30 Сентября 2013
# 0

Отменное мясо вышло!

richinna 30 Сентября 2013
# 0

Смачного!

timtatka 30 Сентября 2013
# 0

Прикольно. У меня рецепт есть наподобее, но только в молоке и мясо курицы (филе), скоро выкладу его. Уверена, что и свинина супер+5

richinna 30 Сентября 2013
# 0

обязательно попробуйте и такое мясцо очень сочное,ароматное и вкусное

richinna 8 Октября 2013
# 0

Готовила таким способом куриное филе, сочнее грудки в жизни не кушала

zanzibar 12 Октября 2013
# 0

Бегу завтра на базар за мяском., так и на диету сесть можо- мясо не жареное а идеальное. запишим рецептик.спасибки.

zanzibar 12 Октября 2013
# 0

Бегу завтра на базар за мяском., так и на диету сесть можо- мясо не жареное а идеальное. запишим рецептик.спасибки.

Меланка 15 Декабря 2013
# 0

Очень аппетитно! Обязательно попробую приготовить мясо этим способом! 

richinna 16 Декабря 2013
# 0

Думаю,Вы останетесь довольны результатом! Главное удачно выбрать мясо

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014