Сирний заварний крем в бананових млинцях

Автор: richinna 29 Ноября 2015
Сирний заварний крем в бананових млинцях
Заварний крем з сирним смаком кисломолочного сиру,є дуже смачним і поживним! Крем підходить до тортів,млинців,  а також може смакувати окремо,як десерт! 
Щодо бананових млинців, історія починалась з інтернету,з рецепту,який складається з двох яєць і одного банана))) 

Потрібно для бананових млинців:

  • Банан 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
Показала мені донька, рецепт в інтернеті  бананових млинців, які готуються з одного банана та двох яєц. 
Банан потрібно розім'яти та додати 2 яйця.
Все добре взбити.
Та одразу  смажити на сковороді.
Що я можу сказати, такі бліни мають право на життя, але не для мене, хіба  донька би насмажила)))))
Я додала борошно,молоко та сіль. Цукру не потрібно, вистачає солодкого банану.
Все добре взбити та випікати тонкі млинці.
Випікати бананові млинці з обох сторін на змащені маслом сковороді.
Скласти тонкі налисники один на один та остудити.

Для заварного сирного крему потрібно:

  • Молоко 1 л
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор 300 г
  • Крохмаль картопляний 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Ванілін на кінчуку ножа
  • Кисломолочний сир 200-300 г за смаком
  • Вершкове масло 100 г за бажанням
Спочатку потрібно "до біла" збити яйці з цукром та додати просіяні крохмаль і борошно,ванілін. 
Влити тепле пряжене молоко. 
Все добре взбити та поставити на водяну баню.
Варити крем постійно помішуючи до потрібної густоти. 
Зняти з вогню та додати вершкове масло,так щоб воно розтопилося по поверхні крему.
Коли заварний крем майже остигне, додати до крему кисломолочний сир.
Взбити заварний крем з кисломолочний сиром до однорідної консистенції.
Гарно загорнути бананові млинці, як показано тут та наповнити сирним заварним кремом.







Смачного!
70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 29 Ноября 2015
# 0

Бананових млинців ще не смакувала, забираю в КК.  Мої дітки теж банани дуже люблять!

lakshmi 30 Ноября 2015
# 0

Какая вкуснота Инночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из курицы быстрое блюдо быстрый торт выпечка еда проста завтрак закуска запеканка запеканка без муки запіканка зелені помідори кабачок как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить соус из слив капуста картопля картофель консервація котлеты крабовые палочки куриные отбивные курица легко готовить меню сезона морква на зиму обед овочі овощи отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе пирог помидоры помідори простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт рецепт з фото рецепт приготовления отбивных рецепт приготовления творожной запеканки рецепт приготовления торта без выпечки рецепт українською рубленные котлеты рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски сыр творог томати торт торт без выпечки торт из печенья торт с творожной начинкой тыква ужин цукіні черрі чеснок шампиньоны

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014