Сирний заварний крем в бананових млинцях

Автор: richinna 29 Ноября 2015
Сирний заварний крем в бананових млинцях
Заварний крем з сирним смаком кисломолочного сиру,є дуже смачним і поживним! Крем підходить до тортів,млинців,  а також може смакувати окремо,як десерт! 
Щодо бананових млинців, історія починалась з інтернету,з рецепту,який складається з двох яєць і одного банана))) 

Потрібно для бананових млинців:

  • Банан 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
Показала мені донька, рецепт в інтернеті  бананових млинців, які готуються з одного банана та двох яєц. 
Банан потрібно розім'яти та додати 2 яйця.
Все добре взбити.
Та одразу  смажити на сковороді.
Що я можу сказати, такі бліни мають право на життя, але не для мене, хіба  донька би насмажила)))))
Я додала борошно,молоко та сіль. Цукру не потрібно, вистачає солодкого банану.
Все добре взбити та випікати тонкі млинці.
Випікати бананові млинці з обох сторін на змащені маслом сковороді.
Скласти тонкі налисники один на один та остудити.

Для заварного сирного крему потрібно:

  • Молоко 1 л
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор 300 г
  • Крохмаль картопляний 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Ванілін на кінчуку ножа
  • Кисломолочний сир 200-300 г за смаком
  • Вершкове масло 100 г за бажанням
Спочатку потрібно "до біла" збити яйці з цукром та додати просіяні крохмаль і борошно,ванілін. 
Влити тепле пряжене молоко. 
Все добре взбити та поставити на водяну баню.
Варити крем постійно помішуючи до потрібної густоти. 
Зняти з вогню та додати вершкове масло,так щоб воно розтопилося по поверхні крему.
Коли заварний крем майже остигне, додати до крему кисломолочний сир.
Взбити заварний крем з кисломолочний сиром до однорідної консистенції.
Гарно загорнути бананові млинці, як показано тут та наповнити сирним заварним кремом.







Смачного!
70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 29 Ноября 2015
# 0

Бананових млинців ще не смакувала, забираю в КК.  Мої дітки теж банани дуже люблять!

lakshmi 30 Ноября 2015
# 0

Какая вкуснота Инночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ананас бальзамічний соус бисквит блюдо из овсяных хлопьев братство тыквы булочки в мундирі вечеря випічка выпечка выпечка с какао гарбуз горячее блюдо гострий соус диета домашняя выпечка запечена скумбрія запеченная рыба заправка зелений соус как приготовить баранки как приготовить оладьи из овсяных хлопьев как приготовить печенье из овсяных хлопьев как приготовить салат канарський соус картопля картопля варена картопля печена каша квасоля кекс курица курка курка в маринаді куряча печінка куряче філе мультиварка намазанка несладкая выпечка обід овочі овсяные хлопья оладьи пармезан паста пекинской печенье с творогом печінка пиріг по-канарськи правильное питание просто рецепт з фото рецепт українською рогалики салат салат из пекинской капусты свинина селера сир скумбрія сніданок соус суп-пюре сіль тыква фасоль червоний соус шоколад яблука
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014