Як гарно загорнути млинці для начинки

Автор: richinna 22 Ноября 2015
Як гарно загорнути млинці для начинки
Скоро починаються СВЯТА, тому хочу поділитися ще одним способом, до вариантів як гарно загорнути тонкі млинці чи налисники,щоб начинити їх будь-якою начинкою, як густою так і рідкою. 
Ідею підгледіла на Закарпатті.

Потрібні:

  • Тонкі млинці порційна кількість
  • Начинка за смаком
Скласти млинець навпіл.
Далі складати млинці як на фото. 
Загорнути на 1/3.
І ще раз,скласти в трикутник. По верху вийде шість листів тіста. 


Відкрити млинець зверху, розділяючи на 2 частини по 3 листи млинця.
Та загорнути половину широкої частини назовні. Роблячи такий кошик чи колодязь,як на фото.
Якщо млинець не дуже тонкий з добавками (наприклад: гарбуз, картопля, апельсин, морква, цибуля, банан
Потрібно в складеному трикутнику спочатку загорнути кінчик в середину...
А тоді вже вивернути назовні і зробити кошик.
Тоді кошик з млинця буде стійко стояти на тарілці.
Начинити млинці будь-якою начинкою за смаком та подавати на святковий стіл.








Смачних Вам, гарних і веселих СВЯТ!
80

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 22 Ноября 2015
# 0

Чудовий майстре-клас, я ще так не вмію

richinna 23 Ноября 2015
# 0

даю можливість навчитися

konfairy 24 Ноября 2015
# 0

Как всегда, так просто в твоих руках, а я с десяток блинов разорву (и съем), пока научусь! Я эти "стаканчики" ещё в Ксюшином отчете отметила, но не разгадала, как они делаются. Умничка ты, Иннуш!

richinna 25 Ноября 2015
# 0

надо было их просто взять и развернуть

gutka 24 Ноября 2015
# 0

дуже гарно, тепер і я так буду загортати млинці)

richinna 25 Ноября 2015
# 0

Будь ласка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014