Паста з соусом в сковороді

Автор: richinna 9 Июля 2017
Паста з соусом в сковороді
Чому раніше так не готувала? Навіщо окремо варити пасту? Забруднювати зайвий посуд?...
Бо, виходить не просто паста з соусом, а паста насичена і просочена смаками інгредієнтів, які знаходяться в сковороді.
Це не просто паста у вершково-сирному соусі, а ще й з брокколі, кукурудзою, базиліком і тощо... та відтінками післясмаку... 
Готується дуже просто,оночасно соус і паста, і швидко, рівно стільки скільки потрібно часу для приготування пасти. 

Потрібно на 4 порції:

  • Паста твердих сортів 250 г
  • Брокколі 350 г
  • Кукурудза (консервована, варена) 350 г
  • Соус песто 1 ч.л.
  • Часник 3 зубчики
  • Сир плавлений(вершковий) 100 г
  • Олія оливкова+кукурудзяна 2-3 ст. л.
  • Вершки 100 мл
  • Вода 750-1000 мл
  • Сіль,перець,тім'ян сушений за смаком
  • А ТАКОЖ
  • Базилік свіжий багато листочків
  • Перець чилі хто любить
  • Сир пармезан для посипки
У широку та глибоку сковороду (антипригарну) насипати суху пасту, викласти брокколі, кукурудзу, порізаний плавлений сир, соус песто, перчик чилі, тім'ян, подрібнений часник, сіль,перець мелений. 
Полити все оліями.
Влити воду та поставити на великий вогонь,щоб закипіло.
Помішуючи, дати розчинитися сиру. 
Влити вершки. 
Зменьшити вогонь та готувати під кришкою або без неї,залежно від того, що Ви очікуєте від соусу: багато і рідкого чи густий соус. 
Готувати пасту в соусі потрібно до стану "аль денте" 6-8 хвилин. 
Вимкнути вогонь,додати листя базиліку. 
Я не подрібнюю листя.
Перемішати пасту з базиліком та викласти на прогріті тарілки.
Посипати тертим пармезаном,прикрасити свіжим базиліком та одразу подавати до столу гарячу пасту з соусом приготовлену в сковороді. 

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 9 Июля 2017
# 0

Очень вкусное, семейное такое блюдо. Для выходного дня, когда вся семья за столом- очень хороший вариант. Спасибо.

richinna 9 Июля 2017
# 0

На здоровье!

konfairy 9 Июля 2017
# 0

Иннуш, как просто и изысканно! Ты — гений! А твоя идея с кукурузой к пасте просто находка! С пармезаном у нас сложновато, но привезу на неделе из столицы (надеюсь, не слопаю по дороге)

richinna 9 Июля 2017
# 0

Я-генийСпасибо,моя Дорогая!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014