Котлети із капусти

Автор: Oksana_sadova 10 Августа 2016
Котлети із капусти
Пропоную приготувати дуже смачні котлети із капусти.

Ингредиенты

  • капуста 800 г.
  • морква 4 шт
  • яйця 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • олія
  • борошно або манка
Качан капусти помити, витерти паперовим рушничком, нарізати на 4 частини і варити у підсоленій воді (я варила 20 хвилин). Потім відкинути на сито, добре віджати її та пропустити через мясорубку.
Цибулю і морку почистити, помити. Моркву натерти на грубій терці, а цибулю нарізати півкільцями. І все разом трошки потушити на сковорідці.
Коли трошки охолоне теж пропустити через мясорубку. Посолити, поперчити, додати яйця та борошно або манку (щоб тісто було таке як на оладки ).
Смажити на розігрітій олії.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 10 Августа 2016
# +1

Гарненькі , соковиті, смачненькі 

Oksana_sadova 11 Августа 2016
# 0

Дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014