Кіш з куркою, броколі та помідорами

Автор: nata0225 21 Августа 2015
 Кіш з куркою, броколі та помідорами
Смачний, і корисний пиріг, рекомендую спробувати. 

Інгредієнти

  • борошно 1 стакан
  • вершкове масло 40 г.
  • яйце 1 шт.
  • сметана 30 г.
  • дрібка солі
  • розпушувач для тіста 1/2 ч.л.
  • Начинка:
  • куряче філе 150 г.
  • цибуля 1 шт.
  • броколі 200 г.
  • помідори 150 г
  • сир кисломолочний 100 г.
  • яйця 2 шт.
  • сметана 200 г.
  • сіль перець , базилік, орегано, тім’ян, петрушка. (за смаком)
  • твердий сир 100 г.

Тісто для основи:

 До борошна додати розпушувач і перетерти з маслом в крихту.

 Додати яйце, сметану і сіль замісити тісто. Тісто має бути еластичним. Загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв.

 Тісто розкачати викласти у форму (форма діаметром 26 см)і наколоти виделкою. Поставити в розігріту духовку на 15 хв.

 



Начинка:

1.     Куряче філе порізати кубиками і обжарити з дрібно нарізаною цибулею.

2.     Броколі  порізати та відварити в підсоленій воді 5 хв. Витягнути з води дати охолонути.

3.     Маленькі помідори розрізати навпіл.

Заливка

кисломолочний сир перетерти через сито додати до нього сметану, яйця, сіль та перець( за смаком) Добре перемішати.

 


Викласти на підготовлену основу з тіста:  курку з цибулею 

броколі, 

Поставити випікати в розігріту духовку ( 180 С) на 40 хв.


 

помідори 
і все залити заливкою, посипати наритим твердим сиром.  Зверху викласти листочки базиліку і посипати все сушеними травами ( орегано, тім’ян).
Дістати з духовки і присипати дрібно нарізаною петрушкою.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 24 Августа 2015
# 0

Дуже гарно! Забираю на конкурс

nata0225 25 Августа 2015
# 0

Дякую, Ксюша,а  я от незнала чи підійде для конкурсу. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014