Бутерброди "Післявеликодні"

Автор: Rina 30 Апреля 2016
Бутерброди \
Мабуть, у кожної господині після Великодня залишаються крашанки.
Особливого бажання їсти їх у великій кількості немає, тому я пропоную вам приготувати гарячі бутерброди з яйцем та сиром.

Ингредиенты

  • Плавлений сир 2 шт.
  • Варені яйця 3-4 шт.
  • Цибуля
  • Сіль, перець
  • Майонез
  • Хліб
Почищені яйця натерти на крупній тертушці.
Плавлений сир теж натерти.
Дрібно ріжемо цибулю.
Кількість регулюйте за смаком.
Всі інгредієнти добре перемішуємо з майонезом.
Я ще додаю червоний перець.
Сіль - за смаком.
Намазуємо масу на хліб та запікаємо 10-15 хвилин, до готовності, при температурі 180-200°С.
Смачного!!!
Смакує як з білим, так і з чорним хлібом.
Вітаю всіх з наступаючими святами!))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014