Курячі сердечка та печінка на мангалі

Автор: richinna 25 Августа 2016
Курячі сердечка та печінка на мангалі
Літо майже закінчується, скоро і сезон пікніків закінчиться,тому ділюся рецептом курячих сердечок і курячої печінки приготовленої на мангалі в "подвійній" сітці, т.т. в жировій свинній та металевій для грилю)))

Потрібно:

  • Сердечка курячі 300 г
  • Печінка куряча 300 г
  • Вино розове 50 мл
  • Майонез 2 ст. л.
  • Суміш марокканська 1/2 ч.л.
  • Чорний перець мелений за смаком
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет 1 ч.л.
  • Сік лимону 1/2 ч.л.
  • Соус теріякі 1 ч.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Базилік,орегано,тім'ян по 1/2 ч.л.
  • Сітка жирова (свинна) 1 шт.
Курячі сердечка потрібно промити, додати до них 1 ч.л. харчової соди та 1 л води, поставити на вогонь, дати закипіти та проварити 3 хвилини. Злити воду, добре промити сердечка та замочити в холодній воді до повного остигання курячих сердечок.
Курячу печінку помити,видалити зайве.  
Цибулю порізати на крупні часточки. 

Змішати печінку,курячі серця та цибулю зі всіма інгредієнтами для маринування.
Сіль не додаємо!!!!! Залишити маринуватися на 30 хвилин мінімум.

Коли вугілля буде готове для приготування на мангалі, потрібно на металеву сітку розкласти підготовлену жирову свинячу сітку так,щоб можна було викласти курячі сердечка і курячу печінку разом з цибулею і маринадом,та накрити жировою сіткою зверху. 
Закрити металеву сітку та смажити курячі печінку і сердечка на мангалі. 
Під рукою мати пляшку з водою,щоб тушити вогонь, який буде з'являтися після того, коли буде капати жир при топленні свинної сітки.
Перевертати решітку з печінкою і серцями в жировій сітці, щоб не підгоріли, та солити сіллю з обох боків в процесі приготування з самого початку за смаком.
Готовність перевірити ножем, прорізавши печінку. Якщо сік виходить з печінки прозорий, значить печінка готова. Важливо не перетримати печінку,щоб вона була соковитою.
Подавати курячі сердечка і печінку запечені в жировій сітці на мангалі гарячими,розділивши ножем на куски та приправивши соусом.

Також можна готувати окремо печінку від сердечок. 



Веселих і смачних пікніків!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 25 Августа 2016
# 0

Супер 

richinna 25 Августа 2016
# 0

Дякую!

Ксюша 25 Августа 2016
# 0

Вот это волшебство ты творишь! Умничка 

richinna 25 Августа 2016
# 0

Я ж це люблю! творить

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014