Пампушки з цибулею в запашній заливці

Автор: richinna 22 Мая 2016
Пампушки з цибулею в запашній заливці
Я не знаю чому, але саме молодий червоний борщ я не уявляю без пампушок. 
А Ви уявіть собі, які ці пампушки до борщу  запашні... зі смаком цибулі, яка надає аромат чебуреків., пухкі та просочені заливкою, яка нагадує сирний смак з часником та кропом.
Неймовірне поєднання смаків і ароматів... Почали варити борщ? не полінуйтеся ще спекти пампушки до борщу))) Це мусить спробувати кожен!

Потрібно для пампушок:

  • Тісто дріжджове на кислому молоці 1 порція
  • Цибуля 1 шт. 100 г
  • Олія 2 ст. л.
  • Молоко 1 ст. л.
Рецепт дріджджового тіста на кислому молоці знаходиться ТУТ
Коли тісто підійде,додати до тіста мілко порізану цибулю та легенько вимісити. 
Залишити тісто з цибулею ще на 10 хвилин в теплому місці.

Для заливки:

  • Молоко 4 ст. л.
  • Олія нерафінована(пахнюча))) 3 ст. л.
  • Сіль 1,5 ч.л.
  • Часник 10 зубчиків
  • Кріп свіжий 1/2 пучка
В 0,5 л слоїк влити молоко( молоко може бути як свіжим так і квасним) та олію,додати  часник та сіль. Збити все ногою блендера.
Додати в банку зелений свіжий кріп
та перебити 3-4 секунди часникову заливку з кропом.
Коли тісто для пампушок з цибулею почне підходити,воно буде дуже м'яким і повільним.
Викласти тісто на стіл з борошном та сформувати кулю.
Розділити ножем  дріжджове тісто на кислому молоці на 12 частин
Сформувати круглі булочки та викласти у форму змащену олією.  
Змастити пампушки до борщу зверху олією та залишити на 10-15 хвилин в теплому місці.
Коли пампушки трішки підійдуть і між ними зникне простір потрібно зверху змастити тісто ще молоком.
Залишити тісто ще на 10 хвилин, щоб підходило.  
А тим часом розігріти духовку до 200 град.
Випікати пампушки до борщу з цибулею 30-40 хвилин.
Коли пампушки з дріжджового тіста на кислому молоці будуть готові, їх потрібно гарячими дістати з форми(добре коли форма роз'ємна). 

Духовку не вимикати!!!
Розділити булку на порційні пампушки та одягнути знову кільце від форми.
Залити пампушки ароматною часниковою заливкою.
Та поставити в духовку ще на 5-7 хвилин, краще під гриль,щоб заливка просочила пампушки, а зверху з'явився блиск.

Щодо сирного смаку... при нагріві молоко згортається в заливці і надає пампушкам легкого сирного смаку. 
Пампушки з цибулею подавати теплими до червоного борщу та не тільки...

В мене червоний борщ зі свининою з молодих: картоплі,капусти, буряка, моркви та цибулі та зі свіжомороженим зеленим горошком,який я спеціально тримаю до нового врожаю,щоб вже варити молодий борщ. 




Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Мая 2016
# +1

Из-за твоих румяных булочек и борща что-то захотелось! Представляю, какой аромат! Иннуш, а цибулька слышна, чувствуется на вкус ?

richinna 22 Мая 2016
# 0

В тесте лук растворяется и его невидно и не чувствуется,что он там есть.(разве что сверху запечется,но я его старалась спрятать во внутрь) А вот аромат легкий присутствует,который напоминает и чебуреки, и луковый пирог, и оладьи с луком(короче,надо один раз испечь и попробовать)))
Это очень вкусно и ароматно,Женечка! Испеки обязательно 
И тесто просто божественное еще одно из моих любимых

lakshmi 22 Мая 2016
# 0

Пампушки просто обожаю! Давно не пекла, но твои как увидела, прям захотелось и пампушек и борща! Класс!

richinna 22 Мая 2016
# 0

Спасибо,Лика! Я еще хочу одну заливку поробовать в следующий раз,есть у меня идейка))) поделюсь как-то

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014