Дріжджове тісто на кислому молоці

Автор: richinna 21 Мая 2016
Дріжджове тісто на кислому молоці
Неймовірно пухке і смачне тісто для печених булочок,пиріжків та особливо пампушок на кислому молоці,яке довго не черствіє,але маю сумнів що у Вас щось залишиться)))
Для смажених пиріжків краще підходить швидке дріжджове тісто.

Потрібно для тіста:

  • Кисле молоко 250 мл
  • Олія 100 мл
  • Цукор 3 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Борошно 3 скл.
  • Дріжджі швидкорозч. 11 г
До кислого молока(кефіру) додати цукор,сіль та олію. 
Просіяти борошно та додати дріжджі.
Замісити м'яке тісто та залишити в теплому місці.
В мене тістом займається хлібопіч.
Тісто має підійти та збільшитися в 3-4 рази.
Обім'яти тісто та розробляти для випічки пиріжків,булочок чи пампушок до борщу.
Дати виробам з тіста підійти,змастити олією чи молоком та випікати при 200 град. 

Тісто після випічки дуже м'яке, пористе і пухке з хрусткою скоринкою.



Вдалої Вам випічки!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 22 Мая 2016
# 0

Иннуль, точно знаю что отличное тесто! Я теперь тоже часто его в хлебопечке делаю, разленилась совсем

richinna 22 Мая 2016
# 0

Это полезная лень,хлебопечка с тестом не подведет и сделает все как надо и выдержит температурный режим... а то раньше бегала,как потерпевшая, с миской теста по квартире,где потеплее, духовку грела и т.д. Вот у меня недавно ведро заклинело,от старости..ну я правда ему еще немного помогла,в посудомойке помыла))) так для меня трагедия была,пока новое не пришло! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014