Бурякові булочки зі смачною начинкою

Автор: gutka 1 Ноября 2015
Бурякові булочки зі смачною начинкою
На обід - смачні та красиві булочки з начинкою до бульйону (для начинки я використовувала куряче м'ясо з бульйону і відварне броколі).

Ингредиенты

  • сухі дріжджі 2 ч.л.
  • борошно пшеничне 350 г.
  • борошно цільнозернове 50 г.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • сік буряка 125 мл.
  • вода 125 мл.
  • для начинки:
  • кетчуп (краще домашній) 4 ст. л.
  • відварені суцвіття броколі 4 шт.
  • сир фета 50 г.
  • сир твердий (пекоріно) 40 г.
  • відварене куряче м'ясо 80-100 г.
  • приправа для піци за смаком
Всі інгредієнти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури!
Заміс тіста я робила за допомогою хлібопічки. Також просто замісити тісто за допомогою кухонного комбайна:  сухі дріжджі розвести в невеликій кількості (30-40 мл.) теплої води (40 градусів) і залишити на кілька хвилин. Тим часом просіяти борошно двох видів в чашу кухонного комбайна. Додати сіль і почати заміс, за допомогою спеціальної насадки, поступово вливаючи теплу воду з буряковим соком і дріжджову суміш. В кінці замісу додати оливкову олію. Готове тісто перекласти в миску, накрити полотняним рушником і залишити в теплому, без протягів місці, на годину.
Далі готове тісто викласти на дошку з борошном.
Розділити тісто на вісім рівних частин. З кожної частини сформувати круглі булочки, викласти їх на деко, попередньо вистелене папером для випічки. 
Дном склянки зробити в кожній булочці по центру заглиблення в які рівномірно розподілити начинку: по чайній ложці кетчупу (у мене власного виробництва), по половинці суцвіття броколі, по ложці подрібненого м'яса, кубики фети.
Зверху булочки притрусити приправами та тертий сир.
Випікати булочки в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20-25 хвилин. Через 10 хвилин температуру зменшити до 180.
Готові булочки викласти на решітку і дати їм трішки охолонути. Подавати до столу з м'ясним домашнім бульйоном. Дуже смачно)))
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 1 Ноября 2015
# +1

Треба запасатись буряком та чекати від Вас нових, цікавих, смачних рецептів)

gutka 2 Ноября 2015
# +1

треба, я от, вже купила мішечок))) Дякую ...до мене можна на "ти")

Rina 2 Ноября 2015
# 0

Ксюша 2 Ноября 2015
# +1

Яка краса ! Аромат "відчуваю" через екран 

gutka 2 Ноября 2015
# 0

дякую, і ароматні, і смачні булочки відразу зникли зі столу ще теплими)

Bizeshka 2 Ноября 2015
# +1

Обожаю такие орегинальные рецепты! Очень красивые и аппетитные булочки!

gutka 3 Ноября 2015
# 0

Спасибо большое)

gutka 3 Ноября 2015
# 0

у них хрустка скоринка і дуже повітряне тісто в середині, а начинку можна робити будь-яку до смаку:

Bizeshka 3 Ноября 2015
# 0

ням-ням-ням

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блда из свинины блюда из куриного филе блюда из курицы блюда из творога быстрый десерт быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая гранатовый браслет десерт диетические блюда диетический салат диетический ужин завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина к праздничному столу как приготовить салат как приготовить утку кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная грудка в мультиварке куриная печень куриное филе рецепты курица малина мясной салат новий рік новогодние десерты новогодний рецепт новогодний салат новогодний стол новый год обед омлет печенье пп правильное питание праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт омлета рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина свято сир торт торт трюфель евы очень вкусный ужин утка с апельсинами шампиньоны шоколадный кекс язик
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014