Крученики з молодою капустою запечені під томатним соусом

Автор: gutka 3 Июня 2018
Крученики з молодою капустою запечені під томатним соусом
Крученики зі свинини пропоную приготувати з начинкою з молодої,ранньої капусти. У запечених в духовці кручениках, під томатним соусом, м'ясо виходить дуже ніжне і м'яке.

Ингредиенты

  • філе свинини 500 г.
  • капуста (молода) 1/2 шт.
  • цибуля 1/2 шт.
  • олія для смаження
  • сіль, перець до смаку
  • Для томатного соусу:
  • пассата (перетерті помідори) 200 мл.
  • часник до смаку
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • лавровий листок
Цибулю нарізати дрібними кубиками. Підсмажити на олії до м'якості.
Половину не величкого качана капусти пошаткувати.
Нашатковану капусту додати до цибулі, слегка обсмажити, приправити сіллю та перцем. Додати декілька ложок води, накрити кришкою і протушити хвилин 5-6 на повільному вогні.
Начинка для кручеників готова.
Залишити охолоджуватись.
М'ясо нарізати, як на відбивні.
У мене сьогодні свинна вирізка.
Відбити м'ясо з обох сторін. Приправити до смаку улюбленими приправами.
Далі на кожен шматочок відбивної викласти по ложці начинки і щільно загорнути в рулетики (так як у мене вирізка, я брала по два шматки)
Викласти крученики для запікання у форму для випічки.
Залити крученики томатним соусом, зверху я ще поперчила. Відправити запікатись у розігріту духовку до 190 градусів.
Якщо соус загустий, потрібно додати трішки води.
Запікати приблизно 40-45 хвилин. Під час запікання 2-3 рази поливати крученики соусом.
Насамкінець додати лавровий листочок.
Подавати до столу з рисом/картопляним пюре та овочами)))
Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины булочки быстрое домашнее печенье быстрый торт видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка сладкая грузи десерт домашние заготовки домашняя выпечка еда завтрак заготовки на зиму закуска закуски здоровая еда как приготовить как приготовить куриные желудки как приготовить чахохбили кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария курица пошаговый рецепт курица рецепт лечо манник окрошка классическая острый перец рецепты песочное печенье печенье пирог пирог с абрикосами пирог со сливами праздничный салат простой пирог простой салат рецепт рецепт спагетти рецепты салатов салат салат на праздничный стол светлана железняк сладкая выпечка сладкое сливовый пирог суп сытный завтрак узбекская кухня хлеб чахохбили чахохбили из курицы чахохбили из курицы классический чахохбили из курицы по грузински чахохбили из курицы рецепт чахохбили классический чахохбили по грузински чахохбили рецепт яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014