Куряча печінка в медово-соєвому маринаді з чіа

Автор: richinna 12 Июля 08:17
Куряча печінка в медово-соєвому маринаді з чіа
Швидка страва з курячої печінки, яка готується за 10 хвилин. 
Ви теж любите, щось смачненьке і швиденьке в приготуванні? 
Тоді,готуйте як я)))

Потрібно:

  • Куряча печінка 500 г.
  • Соєвий соус 2 ст. л.
  • Мед натуральний 1 ч.л.
  • Сіль, перець, хмелі сунелі
  • Яйце куряче 1
  • Крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
  • Насіння чіа 1 ст. л.
  • Олія і масло для смаження
  • Вода 100 мл.
  • Зелень петрушки за смаком
Печінку помила і розрізала навпіл. 
Додала мед, соєвий соус, сіль, перець, хмелі-сунелі, вимішала.
Окремо збила яйце, додала крохмаль і насіння чіа, добре вимішала. 


З'єднала кляр разом з печінкою і вимішала. 
На цьому етапі можна печінку залишити на  15-20 хвилин, якщо є час. 
На широку розпечену з олією і маслом сковороду виклала в один шар кусочки печінки. 
На великому вогні підсмажила з обох боків по 2 хвилини. 
Полила залишками маринаду і накрила кришкою. 
Через хвилину перемішала, влила 100 мл води і подрібнену петрушку, тушкувала під кришкою ще 1-2 хвилини.
Подавала курячу печінку в медово-соєвому маринаді з насінням чіа  посипавши подрібненою петрушкою. 
На гарнір до печінки добре підійшла гречка, яка теж вариться швидко і паралельно з печінкою готується овочевий салат :) 
Так що можливо за 10 хвилин приготувати не тільки одну страву, а і повноцінну вечерю)))
Смачного! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 12 Июля 22:43
# +1

Не очень люблю печенку, но в таком варианте приготовления мне бы понравилась.

Ксюша 23 Июля 07:50
# +1

Вот что я забыла попробовать

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014