Сало солене швидким способом / Сало соленое быстрым способом

Автор: richinna 28 Февраля 2014
Сало солене швидким способом / Сало соленое быстрым способом

Справжнє свиняче сало - це підшкірний жир зі шкіркою. Найбільш корисно воно в солоному вигляді, з часником або з перцем.У ньому міститься багато вітамінів A, D, E і каротину. До складу свинячого сала входить така важлива речовина, як арахідонова кислота, яка відноситься до поліненасичених жирних кислот. Ця речовина міститься в серцевій тканині, мозку, нирках, вона необхідне для поліпшення їх роботи.Арахідонова кислота, необхідна організму людини, міститься тільки в свинячому салі і не міститься в рослинних оліях. Судячи зі складу корисних для людини речовин, свиняче сало необхідно для підтримки імунітету і загального життєвого тонусу, особливо в холодну пору року. Свиняче сало має антиракові властивості, виводить з організму токсини, очищає кровоносні судини від «шкідливого» холестерину (особливо разом з часником).Також допомагає при легеневих захворюваннях, лікує печінку, виводить з організму важкі метали, в ньому не живуть паразити-гельмінти. Корисні властивості свинячого сала краще проявляються, якщо вживати його в помірній кількості (не більше 100 г на день).Свиняче сало ще й тому корисно, що плавиться при температурі людського тіла і, внаслідок цього, краще засвоюється організмом.
До речі, поєднання свинячого сала з овочами - відмінна дієта! Хороше поєднання - солоне сало та овочі, заправлені нерафінованою соняшниковою олією і (або) натуральним яблучним або виноградним оцтом.

  Багато хто солить сало великими кусками вмочаючи їх в крупну сіль та перекладаючи пластинами часнику,складаючи в 3-х літрову банку. Але щоб воно просолилось потрібен певний час.
А я хочу запропонувати Вам швидкий спосіб соленого сала, яке можна вживати відразу після приготування та зберігати сало солене таким способом.

Потрібно:
Сало свіже
Сіль морська з сумішю перців
Часник
Сало промити,просушити паперовим рушником та підморозити(для легкості нарізання).
Якщо шкірка жорстка,то її краще зняти.
Нарізати сало тоненькими пластинами.
Складати сало слоями в контейнер для харчових продуктів, або в скляний, пересипаючи сіллю з перцем та подрібненим часником.
Зберігати в холодильнику.
Ми любим таке сало особливо з чорним хлібом до перших страв!
Смакота та користь!




Смачного та будьте здорові!

86

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 28 Февраля 2014
# 0

Ось тільки горілочки не вистачає 

richinna 28 Февраля 2014
# 0

це само собою

kutusja 28 Февраля 2014
# 0

дякую за рецептик!+

richinna 9 Марта 2014
# 0

На  здоров"я!

Zmeychka 9 Марта 2014
# 0

Взяла в КК! У нас этого добра хватает, и  всегда хочется приготовить по-разному! Спасибо!

richinna 9 Марта 2014
# 0

Знала,что именно тебе этот рецепт пригодится, что касается сала и печеной картошки то и у тебя, и у меня  КК пополняется

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014