Селера смажена з картопляним пюре

Автор: gutka 5 Февраля 2017
Селера смажена з картопляним пюре
Просто й смачно.

Ингредиенты

  • селера коренева 1 шт.
  • для паніровки:
  • борошно пшеничне
  • яйця
  • сухарі мелені
  • крім того:
  • олія для смаження
  • сіль, перець до смаку
Селеру потрібно нарізати скибочками, відварити, я наприклад готую овочевий бульйон, на літру води морква, селера, цибуля, сіль до смаку, горошок перцю духм'яного. Відварену селеру дістати з бульйону і охолодити.
 Тим часом підготуйте три тарілочки: одну із збитими яйцями (посолити до смаку), інші з борошном та меленими сухарями.
Скибочки відвареної селери запанірувати у борошні;
в яйці
і насамкінець в мелених сухарях.
Викладати у розігріту олію і смажити з обох сторін до рум'яної скоринки.
Подавати до столу з картопляним пюре. Дуже смачно полити страву грибним соусом.
Смачного!

40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 5 Февраля 2017
# 0

Дуже люблю селеру.Спробую приготувати таким чином.А може її можна смажити не відварювачи,а сирою?

gutka 5 Февраля 2017
# 0

вона не приготується, і залишиться сирою....

SvetlanaAnikanova 5 Февраля 2017
# 0

Дякую

richinna 5 Февраля 2017
# 0

Думаю,що це дуже смачно!  А паныровка лобре тримається?

gutka 5 Февраля 2017
# 0

Я беру більшу сковорідку — смажу за один раз всі, а моєму сину подобалось коли я брала по два шматочки селери, між ними клала шматок сиру (сорт який гарно плавиться), панірувала і смажила. Але тоді варю корінь селери цілим і нарізаю тоньші скибочки. Треба коли прийдуть до мене в гості — приготувати.

richinna 5 Февраля 2017
# 0

Так відчувається в твоїх коментаріях,Катя, материнська любов до сина 

gutka 6 Февраля 2017
# 0

konfairy 6 Февраля 2017
# 0

Відчуваю, що це смачно, але не можу знайти селеру — зникла вона у нашіх овочевиків! Не можу ні пюре приготувати, ані салатів. Смажені скибочки гарбуза по рецепту Інни вже міцно прижилися у нас та витіснили навіть солодку гарбузову кашу. Думаю, і селеру чекає те саме

gutka 7 Февраля 2017
# 0

овочі — це корисно і смачно)))

SvetlanaAnikanova 8 Февраля 2017
# 0

Сегодня приготовила жареный сельдерей по Вашему рецепту. Очень понравилось.Спасибо. Правда я не готовила картофельное пюре,ели с домашним кетчупом.Я заново для себя открываю корневой сельдерей.Раньше добавляла его в супы и овощное рагу и очень часто делала салаты из свежего корня сельдерея.Уже несколько раз делала пюре из сельдерея, за что благодарна richinna,а теперь вот и Ваш рецепт опробовала. 

gutka 8 Февраля 2017
# 0

дякую за фотозвіт 

snv71 19 Февраля 2017
# 0

о, для меня это что-то новенькое))), надо приготовить. Аппетитненько

gutka 13 Марта 2017
# 0

Рекомендую, якщо любите селеру, як я )))

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Не пробовала сельдерей в таком варианте... Интересно!

gutka 13 Марта 2017
# 0

я таке дуже люблю, тим більше лікар сказав, що у моєму щоденому раціоні мають переважати овочі і фрукти)))

Monik 14 Декабря 2017
# 0

Просто і дуже смачно. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014