Пікантна індичка з гарбузом і овочами

Автор: richinna 30 Сентября 2016
Пікантна індичка з гарбузом і овочами
Ніжне філе індички мариноване в чорнобривцях, з пікантними овочами та гарбузом  в ...тайському стилі:) 

Поттібно:

  • Гарбуз (довгий) 150 г
  • Філе індички 500 г
  • Шафран імеретинський 2 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Зелений горошок(морожений) 1 склянка
  • Цукіні(кабачок молодий) 1 шт.
  • Спаржева фасоля 20-25 шт.
  • Ратунда(болгарський перець 1 шт.
  • Імбир свіжий(корінь) 5-7 см
  • Перцюга 1/2 шт.
  • Часник 3-5 зубч.
  • Соєвий соус 100 мл
Індиче філе помити,порізати на куски та просушити паперовим рушником.
Розрізати куски на смужки та додати сушені чорнобривці. Не солити!
Додати до курячого філе з шафраном олію,перемішати та залишити на 10 хвилин.
Тим часом підготувати овочі. Все нарізати,щоб були овочі готові,бо страва готується швидко і овочі мають бути "аль денте" 
Гарбуз настругати довгими смужками використовуючи овочечистку.
Зелений горошок (морожений) варити 3 хвилини з сіллю та цукром, занурити в холодну воду та дати остигнути, а потім стекти воді.
Індиче філе підсмажити на великому вогні по 2-3 хвилини з обох боків.
Викласти індиче філе в миску, на тій ж самій сковороді підсмажити гарбуз.
Викласти напівготовий гарбуз до індичого філе. 
Гарбуз вийде злегка карамелізованим, за рахунок природнього цукру, і дуже смачним!
В ту ж саму сковороду разом з олією і соком від індички викласти порізаний цукіні та підсмажити 1-2 хвилини.
Додати підготовлений зелений горошок та спаржеву фасолю. 
Квасоля в мене була відварена 1 хвилину і заморожена.
Порізану на смужки ратунду. 
Це все робиться швидко,постійно підкидаючи сковороду з овочами.
В кінці додати в сковороду з овочами імбирь, перцюгу(без насіння) і часник.
Влити соєвий соус в пательню з овочами
Додати індиче філе зі смужками гарбуза та прогріти підкидаючи 1-2 хвилини.
Подавати пікантну страву з індичим філе, гарбузом та овочами теплою.. 





Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

По способу приготовления выглядит как блюдо тайской кухни)) Для меня это идеальное блюдо для полезного и сытного ужина

richinna 6 Октября 2016
# 0

я так и написала все  вкусно,просто,быстро и минимум усилий

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

Видать спать уже пора, на автомате фразу пропустила

richinna 6 Октября 2016
# 0

не,не посиди еще чуть-чуть,ты так редко появляешься

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

я стараюсь исправиться, но не вседа получается: на работе с каждым днем всё "веселее и веселее", а теперь ещё и в школу в первый класс пошли   муж увидел, что я на ШП зависла и выдал: ну наконец-то вернулась!!!  нормальная еда вдоме появится!!!

richinna 6 Октября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить пирог кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо маринованные помидоры мясной салат обед песочное печенье печенье пирог пирог со сливами помидоры на зиму праздничный салат простой пирог простой салат простые рецепты рецепт рецепт пирога со сливами рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с болгарским перцем салат с красной фасолью салат с куриной грудкой салат с курицей салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог сливы соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня утка хлеб яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014