Печінка, запечена з помідорами і базиліком

Автор: Oksana_sadova 6 Августа 17:15
Печінка, запечена з помідорами і базиліком

Це досить просте і швидке в приготуванні блюдо, яке прекрасно підійде на вечерю.  Це дуже смачно та соковито.

Ингредиенты

  • печінка куряча 600 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • помідори 2-3 шт.
  • зубчики часнику 2 шт.
  • базилік (листочки) 5-7 шт.
  • сир твердий 180 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • спеції
Спочатку включаємо духовку на 180С. Печінку промити і відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.
Цибулю нарізати півкільцями та злегка обсмажити на олії.
За цей час нарізати кубиками помідори.
До цибулі відправляємо печінку. Швидко обсмажуємо на середньому вогні, весь час помішуючи. Печінка повинна всього лише змінити колір.
Нарізаємо базилік та подрібнюємо часник.

Натираємо сир.


У форму викладаємо печінку.
Зверху рівномірно розкладаємо помідори.
Зверху посипаємо зеленню та часником.
Посипаємо сиром.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 6 Августа 17:31
# +2

Захотілося печіночки

Oksana_sadova 6 Августа 17:32
# 0

Рекомендую спробувати це дуже смачно

richinna 6 Августа 17:34
# +1

навіть не сумніваюсь, після дієти обов'язково спробую!

Oksana_sadova 6 Августа 17:36
# 0

konfairy 6 Августа 17:35
# +1

У мене кроляча, думаю теж вийде смачно! Дякую, Оксана, бо вже на паштет налаштувалася.

Oksana_sadova 6 Августа 17:37
# 0

З кролячою теж думаю буде дуже смачно Дякую,Женя

richinna 6 Августа 17:40
# 0

це в тебе від скількох кролів-печінка? щось навіть не знаю якогго вона розміру

konfairy 6 Августа 18:51
# 0

Від двох. Одна печінка розміром десь 100х100х15 мм (шо значить технарь). Кролі домашні, нормальні, без шкідливих звичок. Вона теж дуже ніжна,  паштет смачний виходить.

richinna 10 Августа 00:12
# 0

SvetlanaAnikanova 6 Августа 21:59
# 0

Смачно!

Rina 9 Августа 10:38
# 0

І навіщо я зайшла на Шеф?) Така смакота, а до обідньої перерви ще 1,5 години

konfairy 9 Августа 10:45
# 0

Ввечері дуже добре сюди заходити

Rina 9 Августа 10:49
# 0

Щоб на ніч їсти?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014