Печінка, запечена з помідорами і базиліком

Автор: Oksana_sadova 6 Августа 2017
Печінка, запечена з помідорами і базиліком

Це досить просте і швидке в приготуванні блюдо, яке прекрасно підійде на вечерю.  Це дуже смачно та соковито.

Ингредиенты

  • печінка куряча 600 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • помідори 2-3 шт.
  • зубчики часнику 2 шт.
  • базилік (листочки) 5-7 шт.
  • сир твердий 180 г.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • спеції
Спочатку включаємо духовку на 180С. Печінку промити і відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.
Цибулю нарізати півкільцями та злегка обсмажити на олії.
За цей час нарізати кубиками помідори.
До цибулі відправляємо печінку. Швидко обсмажуємо на середньому вогні, весь час помішуючи. Печінка повинна всього лише змінити колір.
Нарізаємо базилік та подрібнюємо часник.

Натираємо сир.


У форму викладаємо печінку.
Зверху рівномірно розкладаємо помідори.
Зверху посипаємо зеленню та часником.
Посипаємо сиром.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 6 Августа 2017
# +2

Захотілося печіночки

Oksana_sadova 6 Августа 2017
# 0

Рекомендую спробувати це дуже смачно

richinna 6 Августа 2017
# +1

навіть не сумніваюсь, після дієти обов'язково спробую!

Oksana_sadova 6 Августа 2017
# 0

konfairy 6 Августа 2017
# +1

У мене кроляча, думаю теж вийде смачно! Дякую, Оксана, бо вже на паштет налаштувалася.

Oksana_sadova 6 Августа 2017
# 0

З кролячою теж думаю буде дуже смачно Дякую,Женя

richinna 6 Августа 2017
# 0

це в тебе від скількох кролів-печінка? щось навіть не знаю якогго вона розміру

konfairy 6 Августа 2017
# 0

Від двох. Одна печінка розміром десь 100х100х15 мм (шо значить технарь). Кролі домашні, нормальні, без шкідливих звичок. Вона теж дуже ніжна,  паштет смачний виходить.

richinna 10 Августа 2017
# 0

SvetlanaAnikanova 6 Августа 2017
# 0

Смачно!

Rina 9 Августа 2017
# 0

І навіщо я зайшла на Шеф?) Така смакота, а до обідньої перерви ще 1,5 години

konfairy 9 Августа 2017
# 0

Ввечері дуже добре сюди заходити

Rina 9 Августа 2017
# 0

Щоб на ніч їсти?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

банан бисквит блюда в духовке быстрый завтрак в вареники варенье из вишни видео рецепты вишневое варенье вишня всегда вкусно выпечка гаспачо гаспачо классический гаспачо рецепт гаспачо рецепт классический десерт домашние заготовки духовке заготовки на зиму закуска запеканка запечена капуста кабачки капуста кефір консервация кулинария куриное филе малина малосольные овощи малосольные огурцы малосольные огурцы рецепт мариновані мідії мороженое мясной пирог мясной фарш мідії обед овощами овощи овощные закуски огурцы в томатном соусе огурцы по корейски огурцы по корейски быстрого огурцы по корейски рецепт окрошка паштет песочный пирог пирог пирог на кефире пироги помидоры рецепт рецепт з фото рецепт українською рецепты тортов салат салат без майонеза салат огурцы по корейски салат с курицей сало суп суп гаспачо суп гаспачо рецепт торт торты ужин цвітна капуста шоколад

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014