Мясо з овочами в томатно-соєвому соусі по - китайськи

Автор: Oksana_sadova 6 Сентября 2016
Мясо з овочами в томатно-соєвому соусі по - китайськи
Для любителів китайських блюд - незвичний, кисло-гостро-солодкий смак.

Ингредиенты

  • телятина 400 г.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • перець-чилі за смаком
  • часник 1 зубчик
  • паста томатна 1 ст. л.
  • соєвий соус 3 ст. л.
  • оцет рисовий або білий винний 2 ст. л.
  • цукор 2 ст. л.
  • крохмаль 1 ст. л.
  • вода 100 мл.
  • олія 2 ст. л.
  • зелень петрушки
Мясо відварити в підсоленій воді до готовності, охолодити  і нарізати брусочками. 
Моркву нарізати як вам більше подобається.
Цибулю нарізати тоненькими півкільцями.
Болгарський перець нарізати соломкою. Перець-чилі маленькими кусочками.
Перемішати томатну пасту, соєвий соус, оцет і додати цукор.
Я брала от такий оцет.
Воду перемішати із крохмалем і влити у соус. Добре перемішати.
Розігріти сковорідку із олією. Викласти овочі та обсмажити їх 3-4 хвилини помішуючи на сильному вогні.
Додати мясо і подрібнений часник , перемішати.
Влити соус і  перемішати добре.Готувати до загустіння.
Зелень нарізати та додати до овочів із мясом, перемішати і потримати ще на вогні буквально пару хвилин.
Можна подавати гарячим із рисом або коли охолоне як закуску.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 7 Сентября 2016
# 0

Обожнюю подібні соуси Смакота 
http://www.chef.com.ua/index.php/recepty/meat/tefteli-v-kislo-solodkomu-sousi-8871.html#.V88t7TFkjDc

Oksana_sadova 7 Сентября 2016
# 0

Ага, соус там просто бомбезний

Oksana_sadova 3 Октября 2016
# 0

побачила, що в інгредієнтах пропустила кількість болгарського перцю, тому дописую тут, 1-2 шт.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014