Макарони з молодими кабачками і м'ясом

Автор: gutka 24 Мая 2018
Макарони з молодими кабачками і м'ясом
Зазвичай чекаю на свій урожай кабачків і цукіні, а цього року у нас така посуха, що навіть незнаю чи взагалі матиму свої. Тож ціна на ринку доступна, придбала декілька для приготування на обід однієї з улюблених страв: пасти з молодими кабачками та м'ясним фаршем. Просто, швидко й смачно!

Ингредиенты

  • макарони з твердих сортів пшениці 150 г.
  • фарш свинний 200 г.
  • кабачок (не великий) 1-2 шт.
  • олія/смалець для смаження 1 ст. л.
  • часник 1-2 зубчики
  • сіль і перець до смаку
  • вершки/сметана домашня 80 мл.
  • олія оливкова 1 ст. л.
  • приправи до смаку
У підсоленій воді відварити макарони до стану "al dente".
Кабачок (приблизно 250 грам) порізати невеликими скибочками й слегка обсмажити до м'якості на ложці олії.
Свинний фарш підсмажити на смальці чи олії, постійно помішуючи ложкою щоб не утворились великі грудочки. Додати подрібнений часник, посолити  і приправити до смаку. Я люблю використовувати суміш мелених спецій: гірчиця біла, коріандр, гострий мелений червоний перець, майоран, тмин.
До готового фаршу додати кабачки, сметану, все перемішати й довести до кипіння. 
Насамкінець додати зварені макарони, перемішати, проварити ще півхвилини. Подавати до столу зі свіжою зеленню та овочевим салатом.
Смачного!
24

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 24 Мая 2018
# 0

Цікава страва Я випадково поставила 4, але це звичайно має бути 5.

SvetlanaAnikanova 24 Мая 2018
# +1

Смачна домашня страва.

gutka 26 Мая 2018
# 0

Дякую)))

Ксюша 25 Мая 2018
# +1

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины булочки быстрое домашнее печенье быстрый торт видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка сладкая грузи десерт домашние заготовки домашняя выпечка еда завтрак заготовки на зиму закуска закуски здоровая еда как приготовить как приготовить куриные желудки как приготовить чахохбили кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария курица пошаговый рецепт курица рецепт лечо манник окрошка классическая острый перец рецепты песочное печенье печенье пирог пирог с абрикосами пирог со сливами праздничный салат простой пирог простой салат рецепт рецепт спагетти рецепты салатов салат салат на праздничный стол светлана железняк сладкая выпечка сладкое сливовый пирог суп сытный завтрак узбекская кухня хлеб чахохбили чахохбили из курицы чахохбили из курицы классический чахохбили из курицы по грузински чахохбили из курицы рецепт чахохбили классический чахохбили по грузински чахохбили рецепт яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014