Каша-підмішка з кукурудзяної крупи і картоплі

Автор: gutka 31 Августа 2015
Каша-підмішка з кукурудзяної крупи і картоплі
Смачна каша-підмішка з кукурудзяної крупи і картоплі за рецептом моєї бабусі.

Ингредиенты

  • картопля (середнього розміру) 2 шт.
  • сіль до смаку
  • кукурудзяна крупа 0,5 скл.
  • крім того:
  • вода
  • сало
  • цибуля
  • зелень укропу
Картоплю вимити, почистити і нарізати, як на суп. Висипаємо в банячок картоплю, доливаємо води так, щоб вода накрила картоплю на сантиметри два-три зверху, солимо, варимо до готовності.

Товкачиком для картоплі товчемо разом з відваром готову картоплю. Даємо знову закипіти, всипаємо кукурудзяну крупу (у мене борошно грубого помелу) і, продовжуючи вимішувати, варимо до готовності крупи. За необхідності можна долити в підмішку гарячої кип'яченої води, щоб крупа добре проварилась.

Цибулю і сало дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору. За бажанням додати свіжозмеленого перцю.
Готову кашу відразу подавати до столу: зверху полити  підсмаженими шкварками з цибулею та посипати подрібненим свіжим укропом. А коли піст - смачно зі смаженою цибулею на пахучій олії.
Подавати обов'язково в доброму гуморі, адже зроблена з любов'ю страва і смакуватиме по-особливому!
17

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 31 Августа 2015
# +1

КУлеша,ще я страва називається!дуже смачно!

gutka 31 Августа 2015
# 0

дякую)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014