Плов з індичими хвостами

Автор: richinna 26 Июня 2017
Плов з індичими хвостами
Розсипчастий і дуже смачний плов з індичими хвостиками, які надають плову неповторний смак і аромат.

Потрібно:

  • Індичі хвости 500 г
  • Цибуля 200 г
  • Морква 200 г
  • Рис басматі 300 мл
  • Приправа для плову 2 ч.л.
  • Барбарис сушений 1 ч.л.
  • Часник 2-3 головки
  • Сіль за смаком
  • Кріп свіжий, перцюга за смаком
Індичі м'ясисті хвости помити і ОБОВ'ЯЗКОВО видалити куприкову залозу!!! Розрізати навпіл.
Мультиварку включити на режим "смаження" та смажити індичі хвостики до розтоплення жиру і золотавої скоринки.
Додати порізану цибулю 
та моркву.
Смажити помішуючи 5-7 хвилин. 
Переключити мультиварку на режим "плов". 
Додати рис,барбарис,сіль та приправу для плову.
Залити обережно водою,близько 900 мл, закрити кришку мультиварки. 

За 10 хвилин до закінчення програми "плов" додати вимиті головки часнику і перцюгу. 

Подавати плов з індичими хвостами посипавши зеленим кропом.  
Дуже смачний бюджетний плов, спробуйте, рекомендую!

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 26 Июня 2017
# 0

Фото з перцюгами заворожує Пропорції плова ідеальні, як для мене. А морква теж чимось рарітетним нарізана?

richinna 26 Июня 2017
# 0

ніж народних умільців, на ринку продається мій чоловік каже на нього "хвилястий шпатель"

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014