Тефтелі в сирному соусі

Автор: Шостка 21 Мая 2015
Тефтелі в сирному соусі
Домашні рецепти можна зробити ще смачнішими. На приклад, якщо тефтелі приготувати з плавленим сиром ТМ «Шостка», вони вийдуть напрочуд ніжними та поживними. Завдяки своєму вершковому смаку плавлений сир перетворює звичайні кулінарні рецепти на щось особливе. Не сумнівайтесь, що приготувати з сиру можна ще багато смачненького. Експериментуйте!

Інгредієнти:

  • Філе куряче 500 г.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вершки 15-20% 200 мл.
  • Олія рослинна для змазування форми
  • Сир плавлений «Дружба» ТМ «Шостка» 2 шт.
  • Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» 70 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Зелень для прикрашання
Приготування:

1. Куряче філе, 2 зубчики часнику та цибулю подрібнити у блендері.
2. Фарш посолити та поперчити. Додати яйце. Ретельно перемішати.
3. Форму для запікання змастити олією. З фаршу руками сформувати невеликі кульки та викласти їх у форму. Розігріти духовку до 200°С та запікати протягом 10-15 хв.
4. Вичавити 1 зубчик часнику. Сир плавлений «Дружба» ТМ «Шостка» натерти на крупній тертці. Залити часник та тертий сир вершками, збити суміш до однорідності у блендері.
5. Дістати форму з духовки. Полити тефтелі сирно-вершковою сумішшю, посипати дрібно натертим твердим сиром «Російський класичний» ТМ «Шостка» та поставити в духовку ще на 10 хвилин. Після приготування посипати зеленню.

Готуйте власні кулінарні шедеври з ТМ «Шостка» Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014