Солянка з копченими ребрами

Автор: richinna 1 Декабря 2016
Солянка з копченими ребрами
Бюджетний вариант ароматної солянки. 
Для мене солянка без аромату копченостей-це не солянка! 

Не завжди є можливість і багато різних копчених виробів, тому обхожуся копченими ребрами, коли дуже хочеться солянки... яких вистачає 200-250 г на 3-х літрову каструлю, а вартість їх складає 50 грн.за кг т.т. 10-12 грн. на каструлю. Дуже смачна солянка виходить!

Потрібно на каструлю 2,5-3 л:

  • Ребра копчені 250 г
  • Картопля 6-8 шт.
  • Огірки квашені 6-8 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Шпікачки(або інша ковбаса чи варене м'ясо) 2 шт.
  • Помідора (за бажанням) 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Олія 2 ст. л.
  • Лаврове листя, перці,сіль за смаком
  • Оливки чорні 1 баночка
  • Лимон 1 шт.
  • Сметана по 1 ст. л. на тарілку
Копчені ребра занурити у воду та варити на повільному вогні 10-15 хвилин.
Тим часом нарізати картоплю кубиком та додати в каструлю з копченими ребрами.
Квашені огірки теж нарізати кубиком і додати до каструлі,як звариться картопля.
Шпікачки та цибулю-все кубиком. 
В мене шпікачки з пікніка,які смажились на кострі.
Помідору,якщо є теж порізати кубиком.
На сковороду влити олію та додати цибулю з шпікачками. Підсмажити до прозорості цибулі та додати помідору і томатну пасту.
Перемішати та тушкувати під кришкою на повільному вогні 5 хвилин.
До каструлі додати спеції і сіль.
Викинути зажарку і варити солянку до готовності ще 5-10 хвилин.
В тарілку на дно викласти маслини та лимон.
Подавати солянку на копчених ребрах гарячою, приправивши сметаною і обов'язково подавивши лимон. 







Смачного!
44

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 1 Декабря 2016
# 0

Згодна з вами. Я також не уявляю солянку без копченостей. З реберцями не готувала, треба спробувати. Я з реберцями копченими суп гороховий готую.

richinna 1 Декабря 2016
# 0

Мій чоловік теж любить гороховий суп з копченими ребрами та суп-харчо на природі з ними

konfairy 2 Декабря 2016
# 0

Моя улюблена тарілочка! А які у тебе великі маслини! Жаль, давно у нас не було гарних копчених ребер, тільки обрізна грудинка. Іннуш, а шо це за здоровезні кульки на лавровому листі? Це якійсь перець?

richinna 2 Декабря 2016
# 0

так, духмяний

Zmeychka 16 Декабря 2016
# 0

Знатная соляночка!  

richinna 16 Декабря 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо дандана рецепт десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить кекс кексы консервация кукуруза кукуруза в казане кукуруза рецепт кулинария лечо мясо с овощами обед овощной микс острый перец рецепты печенье пирог пирог со сливами праздничный салат приготовление баранины простой салат простые рецепты рецепт рецепт данданы рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к картофелю соус к мясу соус к рыбе соус тартар суп торт торт без выпечки узбекистон узбекская кухня узбекская кухня в казане утка хлеб яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014