Печінкові оладки

Автор: Oksana_sadova 02.10.2016 07:50
Печінкові оладки
Ці оладки можна смакувати гарячими та холодними, можна брати їх із собою на пікнік чи на роботу.

Ингредиенты

  • печінка 1 кг.
  • цибуля ріпчаста 150 г.
  • морква 150 г.
  • яйця 2 шт.
  • манка 3 ст. л.
  • борошно 2-3 ст. л.
  • сіль та перець
Вибити яйця.
Почистити моркву та цибулю.Подрібнити у блендері та 
додати до яєць.
Печінку помити та теж подрібнити у блендері. Додати до яєць з овочами.Посолити та поперчити.
Додати манку та борошно. Перемішати.

Смажити на сковорідці у розігрітій олії як звичайні оладки.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 02.10.2016 12:43
# +1

Оксана, в тебе теж печінка сьогодня,як у Каті? Бачу у Вас думки сходяться, то висловлюєте подяку комусь в один день,то печінка в меню піду і собі куплю печінку

Oksana_sadova 02.10.2016 12:58
# 0

Дуже люблю страви з печінки Думки сходяться вже другий день підряд

Zmeychka 02.10.2016 15:43
# +1

Аппетитно! Обожаю оладьи из печенки! Для своих домочадев очень часто готовлю практически по такому же рецепту.

Oksana_sadova 02.10.2016 16:12
# 0

Дякую! Теж дуже полюбляю такі оладки

gutka 02.10.2016 20:21
# +1

Чудові оладки. Цікаво, я такі готую з картоплею, треба спробувати з морквою.

Oksana_sadova 02.10.2016 20:27
# 0

А я з картоплею ніколи не пробувала, теж для мене щось новеньке та цікаве

lakshmi 02.10.2016 23:43
# 0

Замечательные оладушки!

Oksana_sadova 03.10.2016 10:07
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014