Ці оладки можна смакувати гарячими та холодними, можна брати їх із собою на пікнік чи на роботу.
Ингредиенты
- печінка 1 кг.
- цибуля ріпчаста 150 г.
- морква 150 г.
- яйця 2 шт.
- манка 3 ст. л.
- борошно 2-3 ст. л.
- сіль та перець
Почистити моркву та цибулю.Подрібнити у блендері та
Печінку помити та теж подрібнити у блендері. Додати до яєць з овочами.Посолити та поперчити.
Додати манку та борошно. Перемішати.
Смажити на сковорідці у розігрітій олії як звичайні оладки.
Комментарии
следить за комментариямиОксана, в тебе теж печінка сьогодня,як у Каті?
Бачу у Вас думки сходяться, то висловлюєте подяку комусь в один день,то печінка в меню
піду і собі куплю печінку![](/img/smiles/girl_wink.gif)
Дуже люблю страви з печінки
Думки сходяться вже другий день підряд![](/img/smiles/ag.gif)
Аппетитно!
Обожаю оладьи из печенки!
Для своих домочадев очень часто готовлю практически по такому же рецепту.
Дякую! Теж дуже полюбляю такі оладки![](/img/smiles/girl_angel.gif)
Чудові оладки. Цікаво, я такі готую з картоплею, треба спробувати з морквою.
А я з картоплею ніколи не пробувала, теж для мене щось новеньке та цікаве![](/img/smiles/girl_wink.gif)
Замечательные оладушки!![](/img/smiles/eat.gif)
Дякую!![](/img/smiles/give_rose.gif)