Фарширований гарбуз "Гарбузова ложка"

Автор: richinna 14 Декабря 2015
Фарширований гарбуз \
Соковита і смачна гарбузова ложка фарширована м'ясом,айвою та яблуками. 
Дуже запашна страва!

Потрібно:

  • Гарбуз 1 кг
  • Свинина 200 г
  • Айва 1 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Часник 3 зубчика
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Соєвий соус 2 ст. л.
  • Вино червоне 3-4 ст. л.
  • Імбир сухий(порошок) 1 ч.л.
  • Чорний перець мелений за смаком
  • Олія і сіль для змащення гарбуза
Гарбуз розрізати повздовж та вибрати насіння.
Викласти половинки гарбуза на фольгу.
Змастити гарбуз зверху олією.
Посипати гарбузові ложки сіллю.
Накрити зверху фольгою та випікати в розігрітій духовці до 200 град. 20-30 хвилин.  Залежить від розміру гарбуза. Випікаємо гарбуз до напівготовності.
Тим часом готуємо те,що маємо покласти в гарбузову ложку))) начинку: 
Свинину (жирну) порізати кубиками.
Айву почистити від серцевини та порізати.  
Кубики айви та яблука мають бути більшими за кубики свинини.
Яблуко теж порізати на кубики, шкірку можна не знімати, якщо тонка.
Додати всі спеції та трави до начинки, подрібнити часник.
Влити олію, соєвий соус та вино.
Все добре перемішати та залишити маринуватися м'ясо з фруктами, до тих пір поки не запечеться гарбуз до напівготовності.
Напівготовий гарбуз дістати з духовки, та зняти верхню фольгу.
Насипати в гарбузові ложки начинку. 
Та запікати в духовці 20-30 хвилин до готовності.
Їсти гарбуз з начинкою ложкою, залишаючи тільки шкіру. Можна посипати свіжим базиліком.








Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 14 Декабря 2015
# 0

О Боже!  Смакота! Захлёбываясь слюной, загребаю рецепт в КК! 

richinna 15 Декабря 2015
# 0

Ну, Слава Богу!  А я то думаю,куда моя Женечка подевалась?

Айва-ua 15 Декабря 2015
# 0

Красота! Какое хорошее сочетание начинки и самой "ложки". Смакота 

Спасибо за рецепт. Утащила в кулинарную книжечку.

richinna 15 Декабря 2015
# 0

Да,особенно для тех,кто любит тыкву! На здоровье!

lakshmi 16 Декабря 2015
# 0

Красота Инночка! Очень сытно и аппетитно!

richinna 16 Декабря 2015
# 0

Спасибо,Лика!

gutka 16 Декабря 2015
# 0

гарна страва, я б скуштувала айви ніколи не їла, не траплялась вона мені на "очі"))))

richinna 16 Декабря 2015
# 0

Ніколи би не подумала,що в Україні є люди, які не куштували айву,щеж як яблука,тільки дозріває восенихіба вона не всюди росте в Україні?Я айву обожнюю з дитинства,вона дуже ароматна!!!!!!!!! Обов"зково спробуйте,хоч компот зварити,як мінімум

gutka 16 Декабря 2015
# 0

як вона виглядає я бачила, але ніколи її не їла.....вона росте у моїх сусідів)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014