Рис із смаженими черешнями

Автор: gutka 17 Июня 2015
Рис із смаженими черешнями
Смажені черешні чудовий додаток до рисової каші на сніданок, а також прекрасний додаток до солодких десертів з сиром чи збитими вершками або  безе.

Ингредиенты

  • черешні 200 г.
  • цукор 40 г.
  • сік лимону 1 ст. л.
  • кориця мелена 1/4 ч.л.
  • рис 1 скл.
  • вода(молоко) 2 скл.
  • сіль за смаком
  • масло вершкове 1 ст. л.
Приготувати рисову кашу на воді, як у мене сьогодні або на молоці. У мене склянка 160 мл., а кашу приготувала у мультиварці.
Черешні помити, розрізати і дістати кісточки.
Черешні викласти на сковорідку, засипати цукром (можна взяти цукор ароматизований ванільною палочкою, як у мене), додати сік лимону і смажити на повільному вогні до прозорості черешень та випаровування лишньої вологи (близько 15 хв.). В кінці додати трішки меленої кориці.
Рисову кашу викласти на тарілку.
Зверху на кашу викласти солодкі, ароматні смажені черешні. 
Декорувати листочками м'яти.
Смачного!
Готовить с удовольствием!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 17 Июня 2015
# 0

Ого, креативненько, черешни еще не разу не жарила) наверное это вкусно?

gutka 17 Июня 2015
# 0

я люблю рис з карамелізованими яблуками, а в сезон черешні часто готую такий сніданок, нам подобається)

Bizeshka 18 Июня 2015
# +1

Обязательно попробую) люблю все новенькое!

OksanaKlochko 22 Июня 2015
# +1

Даже плов с черешней готовят.

классно

gutka 22 Июня 2015
# 0

вкусно на завтрак)))

Ксюша 22 Июня 2015
# +1

как необычно и интересно 

snv71 24 Июня 2015
# +1

необычно, подача красивая

gutka 24 Июня 2015
# +1

Спасибо)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014