Сирні пиріжки з яблуками

Автор: gutka 18 Марта 2018
Сирні пиріжки з яблуками
Дуже люблю випічку на основі кисломолочного сиру. Хочу поділитись з Вами рецептом своїх улюблених пиріжків з яблучною начинкою.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 220-250 г.
  • сир домашній 150 г.
  • яйце 1 шт.
  • цукор 75 г.
  • олія рафінована 6 ст. л.
  • дрібка солі
  • розпушувач тіста 1,5 ч.л.
  • для начинки:
  • яблука 2 шт.
  • цукор до смаку
  • мелена кориця 0,5 ч.л.

Для початку потрібно приготувати начинку: яблука стрети на грубій терці і викласти на розігріту сковорідку, додати цукор до смаку і протушкувати до загустіння. При кінці додати 0,5 ч. ложки меленої кориці.

У глибокій мисці з'єднати кисломолочний сир,цукор, яйце, дрібку солі і олію.
(Олію потрібно використати без запаху, рафіновану, у мене ріпакова).

Борошно просіяти з розпушувачем; спочатку більшу половину додати до сирної маси. Ретельно перемішати.


Борошно потрібнододавати порціями  і місити тісто, на присипаній борошном поверхні, поки воно не буде м'яким і еластичним.
Борошна може знадобиться більше чи менше - в залежності від якості сиру.
Тісто розкачувати завтовшки 5 мм. і за допомогою ножа вирізати прямокутники. У мене виходить 5-6 пиріжків.
Тепер формуємо пиріжки: викласти на половину тіста по ложці начинки, зробити на тісті надрізи і загорнути, краї гарно скріпити за допомогою виделки, аби начинка не витікала при запіканні. Пиріжки викласти на вистелену папером форму для випічки. Випікати пиріжки при температурі 180-190 градусів близько 20 хвилин.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Марта 2018
# 0

Какие же аппетиный фото! Спасибо 

gutka 20 Марта 2018
# 0

дякую, пиріжки дуже смачні

Oksana_sadova 20 Марта 2018
# +1

Дуже апетитні

gutka 21 Марта 2018
# 0

дякую, Оксана)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014