Вишневий суп (універсальний)

Автор: richinna 15 Июня 2018
Вишневий суп (універсальний)
Чи багато, Ви, знаєте страв, які одночасно можуть подаватися в якості аперитиву, закуски, гарячого чи холодного супу і на десерт? Про одну, дуже просту страву, я Вам розкажу )))
Це вишневий кисло-солодкий суп -страва угорської кухні, яка може подаватися як в гарячому вигляді на обід, так і в холодному на закуску, десерт і аперитив. Цікаво? Мені було теж цікаво, а результат перевершив мої очікування, бо вийшло смачно, ароматно і надзвичайно цікаво!  Ну і як завжди, покращила трошки по- своєму ))))) 

Потрібно:

  • Вишня свіжа 1
  • Вино червоне сухе 500
  • Вода 500
  • Сіль ( дрібка) 1
  • Набір для глінтвейну (кориця, кардамон, бадьян, гвоздика, духмяний перець) 1 пп
  • Сметана або вершки 3
  • Цукор 150
  • Базилік або м'та для прикраси
Вишню з кісточкою скласти в емаліровану або нержавіючу каструлю, мультиварку.
За бажанням кісточки можна видалити. 
Залити вишню вином і водою, додати цукор і сіль. Цукор можна збільшити або зменьшити, за смаком (залежить від вина). Також вино можна замінити на воду, якщо готуєте для дітей. Також можна додати в кінці варіння декілька крапель мигдальної есенції. 
Поставити каструлю на вогонь і додати набір спецій для глінтвейну. 
Варити вишневий суп по-угорськи 20-25 хвилин на повільному вогні або в мультиварці. Дати охолонути. 
Також гарячий суп можна одразу заправити сметаною або вершками, змішавши їх з борошном. Я борошно не додаю.
Подають зазвичай кисло-солодкий вишневий суп в охолодженому вигляді додавши сметану і базилік(м'яту) або в гарячому на обід. В спеку добре смакує охолодженим в якості аперитиву, закуски, але в більшості всеж таки, як десерт. Здивуйте своїх гостей і подайте їм вишневий ароматний суп на десерт. 
Смачного!!! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 16 Июня 2018
# 0

Дуже цікавий і незвичайний рецепт.

richinna 16 Июня 2018
# 0

Дякую! 

gutka 16 Июня 2018
# 0

Апетитне фото, з вином не готувала, а взагалі ягідні зупи люблю, готую, подаю до столу в спекотні дні зазвичай охолоджені зі сметаною, інколи додаю відварені макарони)))

richinna 16 Июня 2018
# 0

Ми більше звичайно по свіжим ягодам, всеж таки користі від них більше ніж варені, але цей варений суп є винятком, моє це хоч і нове для мене, мені смакує і гарячим і холодним. Мабуть тому, що вдосконалила і там є те, що я люблю (спеції для глінтвейну і вино 

Дякую, Катруся! 

Ксюша 16 Июня 2018
# 0

Ідея цікава та оригінальна !

Я гадаю що мені більше б сподобався в гарячому вигляді десь у перервах на зимових прогулянках та покатушках

richinna 16 Июня 2018
# 0

Так! Зимою можна використовувати заморожену вишню 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

бекон брокколи видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка с апельсинами выпечка сладкая горячее блюдо грибы десерт десерт к чаю домашние заготовки домашний хлеб еда завтрак заготовки на зиму заливной пирог запеченная рыба здоровая еда итальянское печенье как приготовить как приготовить чизкейк картофель картофельный салат кекс котлеты несладкая выпечка обед открытый пирог песочное печенье печенье печенье с джемом пирог повидло постные рецепты простой рецепт простой салат простые рецепты рецепт рецепт салата рецепт торта рецепт утки рецепт хлеба рецепт чизкейка рулет рыба рыба в духовке рыба с овощами салат салат на праздничный стол свекольный салат светлана железняк сибас сибас в духовке сибас с овощами сладкая выпечка сливки сметана твердый сыр торт торт со сгущенкой тыква тыква с чесноком ужин утка хлеб чизкейк с карамелью яблочное повидло
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014