Вишневий суп (універсальний)

Автор: richinna 15 Июня 2018
Вишневий суп (універсальний)
Чи багато, Ви, знаєте страв, які одночасно можуть подаватися в якості аперитиву, закуски, гарячого чи холодного супу і на десерт? Про одну, дуже просту страву, я Вам розкажу )))
Це вишневий кисло-солодкий суп -страва угорської кухні, яка може подаватися як в гарячому вигляді на обід, так і в холодному на закуску, десерт і аперитив. Цікаво? Мені було теж цікаво, а результат перевершив мої очікування, бо вийшло смачно, ароматно і надзвичайно цікаво!  Ну і як завжди, покращила трошки по- своєму ))))) 

Потрібно:

  • Вишня свіжа 1
  • Вино червоне сухе 500
  • Вода 500
  • Сіль ( дрібка) 1
  • Набір для глінтвейну (кориця, кардамон, бадьян, гвоздика, духмяний перець) 1 пп
  • Сметана або вершки 3
  • Цукор 150
  • Базилік або м'та для прикраси
Вишню з кісточкою скласти в емаліровану або нержавіючу каструлю, мультиварку.
За бажанням кісточки можна видалити. 
Залити вишню вином і водою, додати цукор і сіль. Цукор можна збільшити або зменьшити, за смаком (залежить від вина). Також вино можна замінити на воду, якщо готуєте для дітей. Також можна додати в кінці варіння декілька крапель мигдальної есенції. 
Поставити каструлю на вогонь і додати набір спецій для глінтвейну. 
Варити вишневий суп по-угорськи 20-25 хвилин на повільному вогні або в мультиварці. Дати охолонути. 
Також гарячий суп можна одразу заправити сметаною або вершками, змішавши їх з борошном. Я борошно не додаю.
Подають зазвичай кисло-солодкий вишневий суп в охолодженому вигляді додавши сметану і базилік(м'яту) або в гарячому на обід. В спеку добре смакує охолодженим в якості аперитиву, закуски, але в більшості всеж таки, як десерт. Здивуйте своїх гостей і подайте їм вишневий ароматний суп на десерт. 
Смачного!!! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 16 Июня 2018
# 0

Дуже цікавий і незвичайний рецепт.

richinna 16 Июня 2018
# 0

Дякую! 

gutka 16 Июня 2018
# 0

Апетитне фото, з вином не готувала, а взагалі ягідні зупи люблю, готую, подаю до столу в спекотні дні зазвичай охолоджені зі сметаною, інколи додаю відварені макарони)))

richinna 16 Июня 2018
# 0

Ми більше звичайно по свіжим ягодам, всеж таки користі від них більше ніж варені, але цей варений суп є винятком, моє це хоч і нове для мене, мені смакує і гарячим і холодним. Мабуть тому, що вдосконалила і там є те, що я люблю (спеції для глінтвейну і вино 

Дякую, Катруся! 

Ксюша 16 Июня 2018
# 0

Ідея цікава та оригінальна !

Я гадаю що мені більше б сподобався в гарячому вигляді десь у перервах на зимових прогулянках та покатушках

richinna 16 Июня 2018
# 0

Так! Зимою можна використовувати заморожену вишню 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014