Вишневий суп (універсальний)

Автор: richinna 15 Июня 22:01
Вишневий суп (універсальний)
Чи багато, Ви, знаєте страв, які одночасно можуть подаватися в якості аперитиву, закуски, гарячого чи холодного супу і на десерт? Про одну, дуже просту страву, я Вам розкажу )))
Це вишневий кисло-солодкий суп -страва угорської кухні, яка може подаватися як в гарячому вигляді на обід, так і в холодному на закуску, десерт і аперитив. Цікаво? Мені було теж цікаво, а результат перевершив мої очікування, бо вийшло смачно, ароматно і надзвичайно цікаво!  Ну і як завжди, покращила трошки по- своєму ))))) 

Потрібно:

  • Вишня свіжа 1
  • Вино червоне сухе 500
  • Вода 500
  • Сіль ( дрібка) 1
  • Набір для глінтвейну (кориця, кардамон, бадьян, гвоздика, духмяний перець) 1 пп
  • Сметана або вершки 3
  • Цукор 150
  • Базилік або м'та для прикраси
Вишню з кісточкою скласти в емаліровану або нержавіючу каструлю, мультиварку.
За бажанням кісточки можна видалити. 
Залити вишню вином і водою, додати цукор і сіль. Цукор можна збільшити або зменьшити, за смаком (залежить від вина). Також вино можна замінити на воду, якщо готуєте для дітей. Також можна додати в кінці варіння декілька крапель мигдальної есенції. 
Поставити каструлю на вогонь і додати набір спецій для глінтвейну. 
Варити вишневий суп по-угорськи 20-25 хвилин на повільному вогні або в мультиварці. Дати охолонути. 
Також гарячий суп можна одразу заправити сметаною або вершками, змішавши їх з борошном. Я борошно не додаю.
Подають зазвичай кисло-солодкий вишневий суп в охолодженому вигляді додавши сметану і базилік(м'яту) або в гарячому на обід. В спеку добре смакує охолодженим в якості аперитиву, закуски, але в більшості всеж таки, як десерт. Здивуйте своїх гостей і подайте їм вишневий ароматний суп на десерт. 
Смачного!!! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 16 Июня 08:27
# 0

Дуже цікавий і незвичайний рецепт.

richinna 16 Июня 09:03
# 0

Дякую! 

gutka 16 Июня 08:53
# 0

Апетитне фото, з вином не готувала, а взагалі ягідні зупи люблю, готую, подаю до столу в спекотні дні зазвичай охолоджені зі сметаною, інколи додаю відварені макарони)))

richinna 16 Июня 09:07
# 0

Ми більше звичайно по свіжим ягодам, всеж таки користі від них більше ніж варені, але цей варений суп є винятком, моє це хоч і нове для мене, мені смакує і гарячим і холодним. Мабуть тому, що вдосконалила і там є те, що я люблю (спеції для глінтвейну і вино 

Дякую, Катруся! 

Ксюша 16 Июня 09:47
# 0

Ідея цікава та оригінальна !

Я гадаю що мені більше б сподобався в гарячому вигляді десь у перервах на зимових прогулянках та покатушках

richinna 16 Июня 12:29
# 0

Так! Зимою можна використовувати заморожену вишню 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames аджика аджика домашняя баклажанная икра баклажаны блюда из кабачков блюда из овощей булочки булочки цветочком варення видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка выпечка вкусная вяленые помидоры вяленые помидоры в духовке грузинская кухня десерт диета домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму запеканка кабачки кабачок как приготовить как приготовить яблочный пирог консервация кулинария кулинарные рецепты кулинарный замес куриное филе куриный суп кухня лаваш мангал минтай в духовке морковь мультиварка мясо несладкие булочки овощи овощные закуски первые блюда перекус пирог пирог с корицей и яблоками полезная еда полезный рецепт рецепт домашнего яблочного пирога рецепт з фото рецепт минтая с соусом из слив рецепт українською рецепты самая вкусная баклажанная икра свинина сливовый соус к рыбе соус суп творог творожная торт цукини шарлотка шарлотка с яблоками шашлык яблочный пирог
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014