Торт "Три бажання"

Автор: richinna 20 Марта 2017
Торт \
Смачний торт з повітряними коржами на різні смаки, зможе задовольнити бажання чи забаганки багатьох Ваших гостей.

Потрібно:

  • Мигдальні пластівці 3 ст. л.
  • Карамель праліне з горіхами 1 порція
  • Крем заварний 1 порція
Спочатку потрібно приготувати праліне з горіхами та яєчний заварний крем

Для горіхового коржа:

  • Білок яєчний 3 ст. л.
  • Ск лимону 2-3 краплі
  • Цукор (без верху) 3 ст. л.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Горіхи 50 г

Для макового коржа:

  • Білок яєчний 3 шт.
  • Ск лимону 2-3 краплі
  • Цукор (без верху) 3 ст. л.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Мак 50 г

Для кокосового коржа:

  • Білок яєчний 3 ст. л.
  • Ск лимону 2-3 краплі
  • Цукор (без верху) 3 ст. л.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Кокосова стружка 50 г
Готувати і випікати потрібно по одному коржу. Розігріти духовку до 180град. Жовтки відділити від білків.
Збити білки з цукром в чистій і сухій мисці (емалірованній або скляній), починаючи з меньших обертів міксера. Коли з'явиться "м'яка піна" капнути 2-3 каплі соку лимону і збивати збільшуючи швидкість. Білки збивати до густих і еластичних піків.
Якщо білки перебити, то вони почнуть осідати і стануть клаптями,тому слідкуйте і краще не добити,ніж перебити. Поступово додати до білків 1)мак, 2)кокосову стружку, 3)горіхи.
Горіхове праліне подрібнити в ступці в крихту.
На якісному пергаменті для випічки намалювати круг діаметром 20-22 см і перевернути намальованим до дечки.
Викласти білкове тісто та випікати в духовці при 180 град. 25-30 хвилин.
Корж має бути м'яким і пружинити по-середині.
Коржі залишати на пергаменті до повного остигання. 
Зібрати торт перемазуючи білкові коржі кремом. 
Спочатку горіховий корж.
Крем зверху посипати горіховим праліне.
Зверху маковий корж.
Знову крем і праліне.
Кокосовий корж.
Змастити кокосовий корж залишками крему та посипати праліне, залишити просочитися. 
Прикрасити торт мигдальними пластівцями.
Дуже смачний торт "Три бажання" з ніжними повітряними коржами на різні смаки. 


Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Марта 2017
# 0

Хочу-хочу-хочу! Честно говоря, никогда не пробовала безе с маком или с кокосом.  Племяшик приедет на каникулы, вот уж разгуляемся!

richinna 20 Марта 2017
# 0

я тоже не пробовала раньше, мне понравилось...очередной эксперемент удался

konfairy 20 Марта 2017
# 0

Иннуш, а коржи не размокают под заварным кремом?

richinna 20 Марта 2017
# 0

нет! Они мягкие но упругие, они не безе хрустящее,а просто белковые очень нежные

konfairy 20 Марта 2017
# 0

SvetlanaAnikanova 20 Марта 2017
# 0

Шикарный торт! И в составе все то,что люблю. Обязательно попробую приготовить к какому-нибудь празднику. Спасибо за рецепт.

richinna 20 Марта 2017
# 0

На здоровье! Уверена ,что тортик придется по вкусу

Elma 23 Марта 2017
# 0

Озадачил горох. В тексте — есть, на фотографиях — нет. )) Спасибо гуглу, разобралась. ))

richinna 23 Марта 2017
# 0

А где у меня в тексте ГОРОХ?

Elma 23 Марта 2017
# 0

Там кругом горох. 

richinna 23 Марта 2017
# 0

это тот, что орехи?

Elma 23 Марта 2017
# 0

Да. ))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames аджика аджика домашняя баклажанная икра баклажаны блюда из кабачков блюда из овощей булочки булочки цветочком ванильная варення видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка выпечка вкусная вяленые помидоры вяленые помидоры в духовке грузинская кухня десерт диета еда желе с фруктами завтрак заготовки на зиму запеканка кабачки кабачок как приготовить как приготовить яблочный пирог какао консервация красивые булочки кулинария кулинарные рецепты кулинарный замес куриное филе куриный суп мангал морковь мультиварка мягкие нежные булочки к чаю мясо несладкие булочки овощи овощные закуски первые блюда пирог полезная еда полезный рецепт рецепт з фото рецепт українською рецепты самая вкусная баклажанная икра сливочное желе соус суп сырник творог творожная торт цукини шарлотка шарлотка с яблоками шашлык шоколадная яблочная шарлотка яблочный пирог яблочный пирог рецепт

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014