Пиріг з черешнею

Автор: Oksana_sadova 24 Июля 2018
Пиріг з черешнею
Пироги з  фруктами завжди користуються величезною популярністю, адже вони яскраві, соковиті.

Ингредиенты

  • Тісто кексове:
  • масло вершкове 100 г.
  • борошно 150 г.
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • цукор 100 г.
  • сметана 75 г.
  • черешня 300 г.
  • яйця 2 шт.
  • Посипка:
  • масло вершкове 80 г.
  • борошно 90 г.
  • цукор 80 г.
  • Крім цього:
  • крупа манна 1 ст. л.
  • масло вершкове 1/2 ст. л.
Для приготування кексового тіста взяти 100 г. м'якого  масла і з'єднати з 100 г. цукру. Збити до пишної маси.
По одному  ввести  2 яйця, постійно збиваючи.  В кінці додайте  сметану.  Борошно перемішайте  з розпушувачем  і  додайте  в тісто ( на низьких оборотах міксера, лише до з'єднання інгредієнтів).
Форму діаметром 18 см. застеліть  пергаментом. Потрібно змастити дно і стінки форми тонким шаром вершкового масла (1/2 ст. л.) І посипати манною крупою (1 ст. л.).Викласти  тісто в форму, розрівняти. Зверху рівномірно розкласти 300 грам черешні без кісточок.
Для приготування посипки, в чаші кухонного комбайна (насадка металевий ніж) з'єднати просіяне борошно 90 грам, цукор  80 грам і нарізане невеликими шматочками вершкове масло 80 грам. Включити комбайн на кілька секунд в пульсуючому режимі. Повинна утворитися масляна крихта.
На черешню рівномірно викласти посипку.
Випікати при 180 ° С до готовності, приблизно 40-45 хвилин.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 24 Июля 2018
# +1

Гарний пиріг. Шкода, що черешня вже закінчилася.

Oksana_sadova 25 Июля 2018
# 0

Дякую,Світлана  Можна із заморожених черешень чи вишень спробувати)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014