Еклери з лимонним кремом

Автор: nata0225 18 Ноября 2016
Еклери з лимонним кремом
Еклери з повітряним сирно - лимонним кремом 

Заварне тісто

  • молоко 125
  • молоко 125 мл.
  • вода 125 мл.
  • сіль щіпка мл.
  • вершкове масло 100 гмл.
  • вершкове масло 100 г.
  • борошно 150 г.
  • яйця курячі (великі) 4 шт.

Крем

  • сир кисломолочний 75 г.
  • вершкове масло 30 г.
  • борошно 2 ст. л.
  • молоко 100 мл.
  • яйця 2 шт.
  • желатин 1 ст. л.
  • вода 50 мл.
  • цукор 90 г.
  • ванільний цукор 1 ч.л.
  • цедра лимону 1 ч.л.
  • сік лимону 2 ст. л.

Заварне тісто:

 В каструлі з товстим дном   змішати воду, молоко, вершкове  масло та  сіль поставити на вогонь щоб суміш закипіла.

 Вогонь зменшити і в  кип’ячу суміш всипати одразу все   борошно,  добре перемішати. Має вийти густе тісто.  
Має вийти густе тісто.  Тісто зняти з вогню та ввести в нього по одному яйця,  постійно збиваючи міксером, тісто має стати блискучим та еластичним.    

Кондитерський мішок з насадкою наповнити тістом, видавити на деко застелене пергаментом еклери  та поставити деко  в духовку розігріту до 200 С на 15 хв., потім температуру  зменшити до 150 С і випікати еклери ще 15-20 хв. щоб  вони підсохли і стали рум’яні.

 

Крем:

Борошно  поступово залити молоком, добре перемішати, і варити помішуючи поки суміш не почне гуснути. Суміш охолодити.

Сир перетерти блендером, додати масло кімнатної температури, жовтки збиті з цукром, ванільний цукор. Все збити міксером до однорідної маси.

 В отриману сирну масу слід додати охолоджену суміш  молока з борошном, і ще раз перемішати.

Желатин необхідно розчинити у гарячій воді до однорідного стану і охолодити до кімнатної температури.

 Яєчні білки збити в  піну.

В крем додати цедру і сік  лимону, розчинений желатин, та збиті білки. Все перемішати та поставити в холодильник на 10 хв.

В кондитерський мішок з насадкою викласти крем і наповнити ним наші еклери.


Поставити еклери в холодильник на 2-3 год. щоб крем в середині добре захолов. 

Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 18 Ноября 2016
# 0

Обожнюю еклери. Цікавий крем, треба приготувати)))

nata0225 18 Ноября 2016
# 0

Дякую Спробуй, поділишся враженнями.

konfairy 19 Ноября 2016
# 0

Да, крем дуже незвичайний! Ох, дівчата, скоро ж Новий рік, з вашими тістечками — прощавай фігура та нова сукня!

Ксюша 22 Ноября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны рецепт бекон булгур булгур рецепт быстрая еда быстрая закуска быстро видео рецепт видеорецепт вкусные баклажаны выпечка выпечка сладкая десерт десерт без выпечки духовая свинина духовка еда заготовка заготовка из баклажан заготовка на зиму закрутка закрутка из баклажан закрутка на зиму закуска закуска из баклажанов закуска на праздничный стол закуски закуски с беконом как закрутить баклажаны как приготовить салат канапе кексы кукуруза куриное филе курица курица рецепты курица с картошкой мясные блюда мясо на праздничный стол новогоднее меню новогодние рецепты новогодний рецепт печенье печенье рецепт пирог пирог с мандаринами праздничное праздничные рецепты праздничный рецепт праздничный салат праздничный стол рецепты на новогодний стол рыбная закуска салат салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат рецепт салат с креветками салат с курицей салат с сыром салат слоеный свинина свинной ошеек сладкая выпечка слоеный салат торт холодная закуска холодные закуски

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014