Чізкейк

Автор: 25092010 11 Октября 2014
Чізкейк
Чудесний "Чізкейк".

Ингредиенты

  • печиво "до кави" 1 пачка(и)
  • масло 90 г.
  • цукор 100-150 г.
  • яйце 3 шт
  • сметана 150 г
  • сир 350 г
  • шоколад чорний 220 г
  • ванільний цукор 10 г
Подрібнити печиво. Масло кімнатної температури змішати з печивом. Отримане тісто розімяти в формі, зробивши бортики. Поставити в духовку на 5 хв. при 160 градусах. Витягти з духовки і поставити остигати. Збити цукор і яйця додати сметану і ще раз збити. Розтоплений шоколад,вже остигший влити в яєчно-сметанну суміш, продовжуючи збивати. Сир перемолоти в блендері або ж перетерти через сито, змішати з ванільним цукром і додати туди ж. Все влити в форму на печиво і пекти 1 год при 160 градусах. Під час випікання духовку не відкривати. "Чізкейк" повинен остигати в духовці, а після того як він остигне поставте його в холодильник на ніч.
Чорний шоколад можна замінити глазуррю: 2 ст.л. сметани, 3 ст.л.цукру, 2 ст.л. какао і 2 ст.л.масла. Все розігріти на вогні.
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 15 Октября 2014
# 0

Быть может я не все знаю о чизкейках 

25092010 17 Октября 2014
# 0

Так, це не той крутий чізкейк який подають в ресторанах. Я печу його для своєї сімї і їм подобається. Назвемо його так "Домашній чізкейк"

Rina 23 Октября 2014
# 0

А что не так?)

Меня смутил только целый час выпекания в духовке.

25092010 23 Октября 2014
# 0

Година випікання і очікування поки остигне, щей ніч в холодильнику виправдовуються. Смак чудесний, ніжний переконаєтеся коли спечете.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014