Риба смажена і маринована

Автор: richinna 7 Февраля 2016
Риба смажена і маринована
Саме так,Ви правильно зрозуміли! Спочатку риба смажиться, а потім маринується!!! 
Дуже смачна і цікава на смак смажена маринована риба, яка подається холодною і таку закуску потрібно готувати напередодні свята. 

Потрібно:

  • Риба морська(або філе) 500 г
  • Борошно 3-4 ст. л.
  • Олія для смаження
  • Спеції для риби або сіль,перець за смаком
Рибу порізати на порційні куски, приправити спеціями. 
В мене морожений Хек, також можна брати філе морської риби і навіть річкову рибу.
Панірувати рибу в борошні та смажити з обох боків до готовності та скоринки.  

Скласти в посуду в якій буде маринуватися смажена риба,бажано щоб риба була викладена в один шар.

Маринад:

  • Оцет(рисовий,винний або яблучний) 120 мл
  • Цукор з верхом 1 ст. л.
  • Сіль 1/3-1/2 ч.л.
  • Перець горошком духм'яний, чорний по 5-6 шт.
  • Лаврове листя 2 шт.
  • Коріандр в зернах 1/2 ч.л.
  • Часник 3-5 зубчиків
  • Імбир свіжий 2-3 см
Оцет, я брала рисовий він самий м'якший, налити в каструльку, додати цукор,сіль,перці,лаврове листя і коріандр. 
На маленькому вогні прогріти спеції в оцеті,довести майже до кипіння. 
Додати порізаний свіжий імбир (можна замінити порошком імбиря) та розчавлений часник.
Дати маринаду для смаженої риби закипіти і відразу зняти з вогню...
...та залити гарячим маринадом смажену рибу. 
Накрити посуду з смаженим хеком в маринаді кришкою, дати остигнути при кімнатній температурі. 
Перевернути рибу в маринаді на інший бік та сховати в холодильник мінімум на 1 добу.  
За добу риба вбере в себе весь маринад.
Через добу смажену і мариновану рибу подавати холодною, можна прикрасити маринованим імбирем








Зберігається смажена, а потім маринована риба в холодильнику 4-5 днів. 








Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 8 Февраля 2016
# 0

смачно)))я так готую оселедець свіжоморожений.

richinna 8 Февраля 2016
# 0

От що-що, а оселедець смажений ще ныколи не пробувала

gutka 9 Февраля 2016
# 0

приготую і зроблю фото)))

richinna 9 Февраля 2016
# 0

ок!

konfairy 8 Февраля 2016
# 0

Привет всем! Как у вас тут всё вкусно! Ничего, вот освобожусь через недельку...! Такого я ещё не встречала, приготовлю-ка я так скумбрию папе на день рождения...хотя, жарить её...что-то вьетнамское выйдет, лучше филе какое-то взять. 

richinna 8 Февраля 2016
# 0

Лучше конечно филе взять без косточек, но мне очень уже-бегом захотелось попробовать так что я из того что было замариновала))) Еще ее можно мариновать,если после застолья остается жареная рыба, холодная и подогретая она уже "не то пальто", а вот маринованая будет в самый раз!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ананас бальзамічний соус бисквит блюдо из овсяных хлопьев братство тыквы булочки в мундирі вечеря випічка выпечка выпечка с какао гарбуз горячее блюдо гострий соус диета домашняя выпечка запечена скумбрія запеченная рыба заправка зелений соус как приготовить баранки как приготовить оладьи из овсяных хлопьев как приготовить печенье из овсяных хлопьев как приготовить салат канарський соус картопля картопля варена картопля печена каша квасоля кекс курица курка курка в маринаді куряча печінка куряче філе мультиварка намазанка несладкая выпечка обід овочі овсяные хлопья оладьи пармезан паста пекинской печенье с творогом печінка пиріг по-канарськи правильное питание просто рецепт з фото рецепт українською рогалики салат салат из пекинской капусты свинина селера сир скумбрія сніданок соус суп-пюре сіль тыква фасоль червоний соус шоколад яблука
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014