Оселедець в домашніх умовах / Селедка из пакета

Автор: richinna 18 Апреля 2015
Оселедець в домашніх умовах / Селедка из пакета
Ще один вариант приготування в пакеті!
На цей раз смачний оселедець пряного посолу  в домашніх умовах,майже в власному соці. Якщо Ви приготуєте та спробуєте такого оселедця,то гарантую, що більше не будете купувати в магазині!

На 3 свіжоморожених оселедця(по 350 г):

  • Сіль крупна або морська 3 ст.л. з верхом
  • Цукор 3 ч.л.
  • Коріандр цілий 3 ч.л.
  • Перець духм'яний 9 шт.
  • Лаврове листя 3-5 шт.
  • горілка 1 ст.л. не обов'язково!
Оселедець розморозити та помити. Чистити не потрібно взагалі!!!
Скласти в харчовий пакет,а краще в два. 
Або один дуже щільний пакет,щоб з нього нічого не витекло.
Спеції змішати та засипати по 1 ч.л. в жабра.
Можна просто в жабра засипати по 1 ч.л. солі крупної,але це потрібно зробити обов'язково!
Якщо Ви любите слабосолений оселедець,коріандр і перець можна злегка придавити в ступці,щоб вони встигли віддати свої аромати.


Посипати оселедці з обох сторін сумішшю солі,цукру і спецій,додати лаврове листя та зав'язати пакет.
Добре потрусити та покласти в холодильник на 2-5 днів..
Періодично трусити оселедцем прийдеться,як відкриваєте холодильник,хоча б 2 рази на добу.
Мої оселедці солилися 5 днів і стали в міру соленими і пряного посолу.
На другий день засолки оселедець був слабосоленим,але його точно вже можна було куштувати.
Для першого разу можна відривати плавник починаючи з другого дня засолки,щоб знайти золоту середину за Вашим смаком.

Смачного!
95

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
snv71 19 Апреля 2015
# 0

Спасибо за рецепт, обожаю молосольную селедочку, буду так солить

richinna 19 Апреля 2015
# 0

Всегда, пожалуйста!Не забудьте,перед тем ,как чистить уже готовую селедку,оторвать плавник на пробу!

lakshmi 19 Апреля 2015
# 0

Отличная селёдочка! Я скумбрию разными способами готовлю, а вот селёдку не делала, надо попобовать!

Marsella 11 Мая 2015
# +1

Захотелось водочки.. к такой то селедочке Ты права — не пойду в магазин! Я еду к Вам!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014