Мариновані кабачки

Автор: Oksana_sadova 14 Августа 12:20
Мариновані кабачки
Ну просто смакота)

Ингредиенты

  • кабачки 1 кг.
  • оцет 100 г.
  • олія 100 г.
  • цукор 100 г.
  • сіль(не повні ложки) 2 ч.л.
  • куркума 2 ч.л.
  • коріандр 2 ч.л.
Кабачки порізати кілечками або пів кілечками.
Оцет підігріти з цукром, поки не розтане,додати всі інші інгредієнти і перемішати з кабачками.
Дати, щоб добу настоялися.
Все готово. За бажанням можна додати часник. Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Monik 14 Сентября 16:15
# +1

Легко, просто і смачно. Дякую за ідею.

Oksana_sadova 14 Сентября 16:50
# 0

Дякую! На здоров'я!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014