Квашена капуста

Автор: Бадати 24 Мая 2014
Квашена капуста

Квашена капуста

 

 

Вам знадобиться:

  • 1 качан капусти вагою 3 кг
  • 1 морквина
  • 1 повна ст. ложка солі

Спосіб приготування:

  1. Капусту очистіть від ушкоджених листків, помийте и тонко нашаткуйте.
  2. Посоліть капусту, потім перемішайте її, щоб сіль рівномірно розподілилася, потім злегка помніть капусту, щоб вона трохи пустила сік. Не мніть капусту дуже довго або сильно, інакше вона може стати занадто м’якою.
  3. Моркву очистіть та натріть на тертці для корейської моркви, додайте до капусти.
  4. Покладіть капусту в будь-яку ємність, крім алюмінієвої, добряче утрамбуйте її, накрийте тарілкою або дубовим кружком и поставте зверху груз. Через деякий час капуста має виділити достатньо соку, щоб він повністю її покрив.
  5. Тримайте капусту при кімнатній температурі 3 дні. На другий та третій день або перемішайте капусту і знову покладіть гніт, або проколіть весь шар капусти до дна в декількох місцях, щоб випустити газ, що накопичився. Коли капустяний сік перестане пузиритися (через 3 дні), помістіть капусту в прохолодне місце.
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ананас бальзамічний соус бисквит блюдо из овсяных хлопьев братство тыквы булочки в мундирі вечеря випічка выпечка выпечка с какао гарбуз горячее блюдо гострий соус диета домашняя выпечка запечена скумбрія запеченная рыба заправка зелений соус как приготовить баранки как приготовить оладьи из овсяных хлопьев как приготовить печенье из овсяных хлопьев как приготовить салат канарський соус картопля картопля варена картопля печена каша квасоля кекс курица курка курка в маринаді куряча печінка куряче філе мультиварка намазанка несладкая выпечка обід овочі овсяные хлопья оладьи пармезан паста пекинской печенье с творогом печінка пиріг по-канарськи правильное питание просто рецепт з фото рецепт українською рогалики салат салат из пекинской капусты свинина селера сир скумбрія сніданок соус суп-пюре сіль тыква фасоль червоний соус шоколад яблука
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014