Кабачки квашені

Автор: richinna 7 Августа 2016
Кабачки квашені
Хрусткі квашені кабачки дуже подібні за смаком на квашені огірки. Квашеними кабачками можна замінити квашені огірки в стравах. А також квашені кабачки добре підходять для закуски.

Потрібно на 1,5 л банку:

  • Кабачки (цукіні) молоді 1 кг
  • Листя хріну 2 шт.
  • Кріп (парасолька з насінням) 2 шт.
  • Часник 5-6 зубчиків
  • Естрагон (тархун) 10 см гілочки
На дно банки викласти придавлений часник та листя хріну.
Додати парасольку кропу
 та гілочку естрагону.
Кабачки молоді та свіжі,помити і порізати на 2-3 ковбички, а їх на 4-6 частин.
Скласти цукіні щільно в банку.
Зверху порізати ще 1-2 зубчики часнику.
Прикрити кабачки парасолькою кропу та листям хріну.

Для розсолу:

  • Вода 1 л
  • Перець чорний горошком 10 шт.
  • Перець духмяний горошком 5 шт.
  • Лаврове листя 1 шт.
  • Коріандр (цілий) 1/2 ч.л.
  • Перцюга 1/2 шт.
  • Сіль крупна кам'яна 2 ст.л. з верхом
  • Цукор 1 ч.л.
До води додати всі спеції,сіль та цукор. Коріандр легенько роздавити в ступці. Варити маринад 5 хвилин під кришкою. 
Залити процідженим маринадом кабачки, накрити марлею. Я використовую фольгу, в якій роблю виделкою дірочки зверху. 
Залишити кабачки при кімнатній температурі на 3-4 дні для сквашування.
Коли кабачки будуть готові, потрібно злити розсіл та дати йому закипіти. Верхній кріп та хрін викинути. Залити квашені кабачки теплим маринадом та зберігати в холодильнику або погребі. 





Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

блюда из курицы быстрое блюдо быстрые пирожки выпечка выпечка без теста египетська кухня еда проста завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запіканка зелені помідори кабачки как приготовить как приготовить запеканку как приготовить мясо как приготовить соус из слив капуста картопля картофель картофельная запеканка каша консервація котлеты крабовые палочки курица лавш лайм ленивые пирожки морква мясо в собственном соку овочі отбивные паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки пирожки из хлеба простой рецепт піта рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт запеканки из кабачков рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты руе рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски соус соус к мясу сыр творог торт торт без выпечки тыква ужин хлебные пирожки черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014