Баклажани в томатному соусі

Автор: Oksana_sadova 8 Сентября 2016
Баклажани в томатному соусі
Баклажани в томатному соусі - це дуже смачно , вони подаються як холодна страва.

Ингредиенты

  • баклажани великі 6 шт
  • помідори 7-8 шт
  • часник(головки) 3-4 шт
  • сіль 2 ч.л.
  • олія 1/2 склянки
Часник почистити і зубчики розділити пополам. Різати потрібно обовязково, навіть маленькі зубчики. Потім засипати їх 2 ст.л. солі і перемішати.
Помідори надрізати і залити кипятком, залишити.
Баклажани помити, відрізати хвостики і розрізати пополам поперек. Не чистити і не дрібнити їх! Якщо зовсім маленькі то можна залишити їх цілими. Тепер починаємо шпигувати їх часником: зробити в баклажанах надрізи глибокі і запихати туди часник, обваляний в солі. Часник потрібно запхати глибоко, щоб він потім не вискочив.
Викласти їх в посудину широку, кинути туди часник, якщо залишився і починаємо готувати соус.

Помідори почистити від шкірки і порізати їх зверху на баклажани. Накрити кришкою , поставити на вогонь середній і забути про них на 15-20 хвилин. Потім за смаком додаємо ще сіль та олію, і знову накриваємо кришкою і забуваємо на 15 хвилин. Провіряємо баклажани чи вони готові .......і виключаємо вогонь. Чекаємо поки вони охолонуть і обовязково поставити їх на добу в холодильник! Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 8 Сентября 2016
# 0

Оксана,куда ти поділа букву " Ї "? в тегах "рецепт укранською" трохи добре ріже око  
А баклажани смачні,йду свої дістану я почала чистити завжди баклажани,не люблю я їшню шкірку

Oksana_sadova 8 Сентября 2016
# 0

Ой, я щось навіть не звернула уваги, дякую, вже переправила Я теж баклажани завжди чистила, а коли робила ті рискнула і тут її не чути, вона стає мякою, якби пропарюється

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

блюда из курицы быстрое блюдо выпечка выпечка без теста еда проста завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить мясо как приготовить соус из слив капуста картопля картофель картофельная запеканка каша консервація котлеты крабовые палочки креветки куриное филе курица лавш лайм макароны морква овочі отбивные паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки из хлеба простой рецепт піта рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт приготовления мяса рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты руе рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали слоеные рулетики сніданок сосиски соус соус к мясу соус к рыбе соус ткемали суп-пюре сыр творог торт торт без выпечки тыква ужин хлебные пирожки черрі чеснок швидко

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014