Баклажани в томатному соусі

Автор: Oksana_sadova 8 Сентября 2016
Баклажани в томатному соусі
Баклажани в томатному соусі - це дуже смачно , вони подаються як холодна страва.

Ингредиенты

  • баклажани великі 6 шт
  • помідори 7-8 шт
  • часник(головки) 3-4 шт
  • сіль 2 ч.л.
  • олія 1/2 склянки
Часник почистити і зубчики розділити пополам. Різати потрібно обовязково, навіть маленькі зубчики. Потім засипати їх 2 ст.л. солі і перемішати.
Помідори надрізати і залити кипятком, залишити.
Баклажани помити, відрізати хвостики і розрізати пополам поперек. Не чистити і не дрібнити їх! Якщо зовсім маленькі то можна залишити їх цілими. Тепер починаємо шпигувати їх часником: зробити в баклажанах надрізи глибокі і запихати туди часник, обваляний в солі. Часник потрібно запхати глибоко, щоб він потім не вискочив.
Викласти їх в посудину широку, кинути туди часник, якщо залишився і починаємо готувати соус.

Помідори почистити від шкірки і порізати їх зверху на баклажани. Накрити кришкою , поставити на вогонь середній і забути про них на 15-20 хвилин. Потім за смаком додаємо ще сіль та олію, і знову накриваємо кришкою і забуваємо на 15 хвилин. Провіряємо баклажани чи вони готові .......і виключаємо вогонь. Чекаємо поки вони охолонуть і обовязково поставити їх на добу в холодильник! Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 8 Сентября 2016
# 0

Оксана,куда ти поділа букву " Ї "? в тегах "рецепт укранською" трохи добре ріже око  
А баклажани смачні,йду свої дістану я почала чистити завжди баклажани,не люблю я їшню шкірку

Oksana_sadova 8 Сентября 2016
# 0

Ой, я щось навіть не звернула уваги, дякую, вже переправила Я теж баклажани завжди чистила, а коли робила ті рискнула і тут її не чути, вона стає мякою, якби пропарюється

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014