Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)

Автор: richinna 10 Апреля 2016
Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)
Солона начинка з гарбуза, цікава на смак і нагадує начинку з капусти і моркви. 
Дуже смачна начинка і готується швидше ніж начинка з капусти,а якщо ще використати швидке дріжджове тісто для смажених пиріжків..
та поки вариться перша страва... 
пиріжки з гарбузовою начинкою встигають до столу замість хліба.

Потрібно:

  • Гарбуз 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зубч.
  • Коріандр мелений 1/2 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/4 ч.л.
  • Сіль,чорний перець за смаком
  • Олія 2 ст.л.
Гарбуз 500 г  почистити і порізати на мілкий кубик, теж зробити з цибулею. 
На олії смажити цибулю до прозорості, додати коріандр, мускатний горіх, сіль та перець, перемішати і прогріти 1 хвилину, щоб спеції розкрилися.
Додати гарбуз і накрити сковороду кришкою.


Тушкувати гарбуз з цибулею під кришкою 5-10 хвилин. Перемішати.
Як тільки гарбуз стане м'яким,додати подрібнений часник,перемішати і вимкнути. 
Остудити начинку.
Доки остигає гарбузова начинка для смажених пиріжків,приготуйте ідеальне швидке дріжджове тісто
В мене 1/2 порції тіста.

На тісто викладати солону начинку з гарбуза.
Формувати пиріжки,як Вам подобається.
В мене сьогодня трикутні пиріжки.
Розігріти сковороду,змастити олією і смажити пиріжки з гарбузом на повільному вогні з малою кількістю олії.
Смакують пиріжки з солоним гарбузом і теплими і холодними.
Тепер часто буду готувати гарбузову начинку для пиріжків. Дуже смачні пиріжки. 








Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 10 Апреля 2016
# 0

Апетитні пиріжечки)

richinna 10 Апреля 2016
# 0

Дякую,Катя!

konfairy 10 Апреля 2016
# 0

Дуже ароматна начинка! Після твоїх гарбузових скібочек з часником у мене всі дуже полюбляють солоний гарбуз. Навіть більше ніж солодкий.Гарні трикутнички!

richinna 11 Апреля 2016
# 0

Тоді і така начинка для пиріжків буде Вам до вподоби!

Ксюша 10 Апреля 2016
# 0

Які гарненькі 

richinna 11 Апреля 2016
# 0

Дякую,Ксюша!

konfairy 12 Апреля 2016
# 0

Іннуш, скажи, чому  "з малою кількістю олії"? 

richinna 12 Апреля 2016
# 0

ну это,чтоб не очень жирно было))) это тесто прекрасно "печется" на сковороде на малюсеньком огне с маленьким количеством масла,если сковорода тефлоновым или керамическим покрытием(у меня керамика)

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Такие аппетитные! У нас по тыкве только я "страдаю" последнее время 

richinna 14 Апреля 2016
# 0

Они не поймут,что это тыква моя дочь,закрытыми глазами сказала что пирожки с капустой)))а когда открыла глаза сказала "капуста и много морковки")))))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014