Заливне з риби

Автор: richinna 17 Декабря 2016
Заливне з риби
Любителям риби в будь-яких інтерпретаціях ))) 

Потрібно:

  • Риба(голова,хребти,м'ясо риби) 1,5 кг
  • Спеції для бульйону 2 ст. л.
  • Морква,цибуля по 2 шт.
  • Часник 1 головка
  • Лимон 1/2 шт.
  • Сіль або спеції для риби за смаком
  • Вода 2,5 л
Рибний набір добре вимити та залити холодною водою.
Поставити каструлю на повільний вогонь і довести рибу до кипіння. 
Як тільки з'явиться шумовиння, злити воду, вимити каструлю і промити рибу ще раз. 
Залити рибний набір холодною водою і варити на дуже повільному вогні 10 хвилин (знімаючи піну, якщо з'явиться) додати приправу для бульйону.  
Ще через 10 хвилин додати цілі моркву і цибулю. 
Варити заливне з риби ще 30-40 хвилин на 
повільному вогні. 
Дістати рибу з бульйону та відділити м'ясо від кісток. 
Рибний бульйон процідити через щільну марлю або сито. 
Злити бульйон у  чисту каструлю та довести до кипіння. 
Додати лимон,разом з шкіркою, як закипить додати подрібнений часник та вимкнути бульйон одразу. 
Залишити рибний бульйон,щоб трохи остиг. 
Тим часом підготувати тарілки для заливного чи форми. 
Викласти порізану моркву з бульйону, зелень і т.д. 

Зверху викласти м'ясо риби. 
Теплий рибний бульйон ще раз процідити і залити ним рибу з овочами.
Дати заливному з риби повністю охолонути та відправити в холод до повного застигання. 

Я желатин не додавала, так як у мене була велика голова (800г) від товстолоба і хвіст. 
Добре ще додавати до заливного хребти червоної риби (морожені) а риба краще щоб була свіжою.

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Декабря 2016
# 0

Вспомнилась "Ирония судьбы"... Шутка! Шикарное заливное!

richinna 17 Декабря 2016
# 0

я согласна,бо не ем заливное это мой муж любитель,только ему и готовлю его

konfairy 17 Декабря 2016
# 0

Очень знакомо.  Не, ну заливное у тебя классное получилось. В такой форме — просто праздник!

richinna 17 Декабря 2016
# 0

у нас что не день,то праздник все благодаря ШефПовару и Вам!

gutka 17 Декабря 2016
# 0

а я люблю, має апетитний вигляд, я б із задоволенням скуштувала)))

richinna 17 Декабря 2016
# 0

Пригощайся! Дякую,Катя!

Oksana_sadova 18 Декабря 2016
# 0

Заливне шикарне

Zmeychka 28 Декабря 2016
# 0

Шикарно! Я сама не особо жалую рыбное заливное, но твоё попробовала бы. Уж очень аппетитно выглядит!

richinna 29 Декабря 2016
# 0

Спасибо,угощайся

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014