Карась запечений в сметані

Автор: richinna 9 Сентября 2015
Карась запечений в сметані
Давним давно,в моєму дитинстві, великих карасів заливали сметаною і томили в печі 2-3 години, а інколи  і цілу ніч,поки не преремліють всі кісточки... смакота була ...
 В нинішніх міських умовах це робити складно... але запеченений карась в сметані в духовці має надзвичайно ніжний і соковитий смак та аромат.

Потрібно:

  • Карась 500-600 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 8-9 зубчиків
  • Сіль,перець за смаком
  • Сметана 400 г
Цибулю нарізати кільцями. Посолити та поперчити. Частину часнику 2-3 зубчики подрібнити. 
Остальні зубчики порізати на пластинки.
Карася почистити та видалити жабра,нутрощі,добре вимити.
Зробити по спинці надрізи до хребта.
Натерти рибу перцем та сіллю або приправою для риби, в середині натерти подрібненим часником та начинити кільцями цибулі.
В розрізи на спині карася вкласти пластинки часнику з обох сторін.
Викласти фаршированого цибулею карася на фольгу, фольгу змастити олією.

З фольги зробити "лодочку" для риби та залити карася сметаною.
Запікати карася в сметані з часником і цибулею в духовці 1,5 години при температурі 180 градусів. 








Смачного!
61

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 9 Сентября 2015
# 0

Ах, какая смакота! Это ж классика! Иннуш, я вот думала, может в мультиварке можно такое сделать. По-моему, мультиварка ближе всех к бабушкиным печкам. Но мне такие караси не светят, другая у рыбаков специлизация.

richinna 9 Сентября 2015
# 0

в мультю разве что кусками,целый не влезет, разве что маленькие,но ух лучше пожарить...))))))))))

gutka 10 Сентября 2015
# 0

апетитна скоринка у рибки))

richinna 10 Сентября 2015
# 0

сметанка))) дякую!

Ксюша 17 Сентября 2015
# 0

Що то за корівка біля карася ?

richinna 18 Сентября 2015
# 0

дощечка типа для мяса,но я ее не люблю, а для рыбы пойдет,запахи не впитывает)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014