Салат "Гурман"

Автор: richinna 16 Декабря 2017
Салат \
Смачний і ситний салат з язиком, який підійде для святкового столу. 
Цей салат буде мати різний смак від того, як його нарізати кубиком чи соломкою, та від того,чим заправити- сметаною чи майонезом.

Потрібно:

  • Язик відварений 300 г
  • Печериці свіжі 200 г
  • Сир з горіхами 150 г
  • Яйце куряче(варене) 4 шт.
  • Огірок квашений 4-5 шт.
  • Зелена цибуля 1/2 в'язочки
  • Сметана або майонез для заправки салату.
  • Сіль,перець за смаком
Печериці порізати на 4-6 частин. 
Сковороду нагріти на вогні та додати в суху сковороду печериці, чуть присолити і смажити без олії помішуючи,доки печериці не пустять чуть сік і не змінять колір. Це займе 2-3 хвилини. Остудити.
Яйця,сир з горіхами,язиі квашені огірки нарізати кубиком. На дно тарілки викласти зелену подрібнену цибулю, всередині викласти сметаниу чи майонез.  Навколо заправки викласти всі інгредієнти. 
Прикрасити салат з язиком "Гурман" оливками. 
Можна також додати до салату з язиком порізані оливки чи маслини.  


Смачних і веселих Свят!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 16 Декабря 2017
# 0

Супер! Мені останнім часом теж подобається сир з горіхами у салатах! І подача шикарна! Доречі, ти права — смак салатів дуже залежить від нарізки! 100%! Перевірено на "Будапешті", "Олів'є" та шубі!

richinna 17 Декабря 2017
# 0

Що це за Будапешт?  я такого не знаю

konfairy 17 Декабря 2017
# 0

Знаєш. Може назва інша, здається тут є такий салат. Язик, перець солодкий, помидори, цибуля. Заправка — яка кому заманеться Я готую з "цезарьскою" грудкою (не часто попадається язик), інколи додаю смажених сухариків (чорних або білих). Але головне порізати так, щоб відчувати смак кожної складової, щоб можна було наколоти на вилку шматочок, а не павутиння з перця та цибулі на тарільці, як нам подали колись у одному закладі. Твій салат у мене вже в меню!

richinna 17 Декабря 2017
# 0

у нас частіше попадається свинний язик ніж яловичий, але я великої різниці  в салаті не бачу... з свинного жирніший бульйон тільки виходить

konfairy 17 Декабря 2017
# 0

Він і вариться швидше, і ніжніший, як для мене

Oksana_sadova 16 Декабря 2017
# 0

Дуже смачний салат

richinna 17 Декабря 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014